Other > Zaginione holotaśmy
Nasze buildy
Pazoxi:
--- Quote from: Saumax on August 11, 2010, 10:23:31 AM ---
Skills: Small Guns, First Aid, Repair(jeśli ktoś będzie chciał robić small gunsmitha)
Perks: Awarness, Toughness, more criticals, life giver, weapon handling, more criticals, better criticals
--- End quote ---
Mam podobny build tylko zamiast Awarness wziąłem Sharpshootera (na późniejszym lvl oczywiście). Wolę mieć większą celność niż widzieć co przeciwnik trzyma w ręku :)
I oczywiście zamiast repaira mam docotora ;) Build pod pvp po prostu.
Wichura:
--- Quote from: Fff1 on August 11, 2010, 10:18:16 AM ---Gdzie jest to NCR, Hub, Junktown, Boneyard? Jestem w Valt City.
--- End quote ---
Nie grało się w poprzednie części, co?
Link do tej mapki.
Szczypiorex:
Cześć doszedłem do wniosku, ze chcę stworzyć nową(kolejną sic!) postać. Chciałbym aby był to ludzik do szwędania się po pustkowiach.
Wymyśliłem sobie, ze będzie 2lvl SG gunsmith i 2lvl Doctor. Używać będzie głównie pistoletów bo fast shoot i bonus rate of fire da mi zdaje się 5 strzałów na turę(?)
A tak to wyglÄ…da:
Możecie mi coś doradzić?
Zastanawiam się jeszcze czy nie zwiększyć outdoorsmana kosztem FA.
Wichura:
Do szwendania się zdecydowanie za mało outdoorsmana. Mam na dwóch ludzikacj 175%, na jednym 150% i zdarza się na coś wpaść, ale bardzo rzadko. Poniżej 130% jest tak, jakbyś miał 30%, czyli słabiutko.
Na co ci tyle FA do 2 lvlu Doctora?
Dycha:
Skil repair też trochę 91% słaby. Moim zdaniem nawet z tool-em będziesz miał problemy z naprawieniem.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version