Other > Zaginione holotaśmy
Nasze buildy
jan0s1k:
--- Quote from: Fff1 on August 10, 2010, 08:21:48 PM ---Zrobilem postac ta co mi podal rj i gdzie mam isc.
--- End quote ---
gdzie dowiedziałeś się o tej grze? bo musze zakończyć ten proceder
Wichura:
--- Quote from: Fff1 on August 10, 2010, 08:21:48 PM ---Zrobilem postac ta co mi podal rj i gdzie mam isc.
--- End quote ---
Teraz jest najlepsze - nigdzie nie "masz" iść. Wybierasz kierunek marszu całkowicie dowolnie, choć jeśli nie zamierzasz oglądać swojego ludzika rozsmarowanego na piachu zbyt często, polecałbym okolice miast południowych: NCR, Hub, Junktown, Boneyard. Północne są niestrzeżone, choć co ciekawe poza porami przejmowania ich przez gang X czy Y (jebitny zielony napis w rodzaju "The Anal Destroyers are taking Broken Hills"), jest tam zdumiewająco spokojnie.
Podstawa to zdobycie dziesięciu skórek brahmina na namiot, potem jakichś narzędzi, pukawki i tak dalej.
Tylko błagam, nie pisz mi, że za dużo tekstu i za mało obrazków.
Fff1:
Gdzie jest to NCR, Hub, Junktown, Boneyard? Jestem w Valt City.
kazixxs10:
Elo ja ci polecam build sg snajpera z możliwością walki wręcz . Na daleki dystans walisz z huntin rifl a z bliska dobijasz pięściami i kopami .
Saumax:
jeśli masz zamiar (a tak czy siak będziesz musiał w końcu) grać kilkoma postaciami to nie twórz builda polecanego przez kazzixa, przykładowo mój build snajpera czyściocha idącego w dmg:
ST:3
PE:8
EN:6
CH:1
IN:7
AG:6
LK:10
Traits: Small Frame, brak/bloody mess
Skills: Small Guns, First Aid, Repair(jeśli ktoś będzie chciał robić small gunsmitha)
Perks: Awarness, Toughness, more criticals, life giver, weapon handling, more criticals, better criticals
Jeśli chodzi o mnie to doskonale się sprawuje, nawet żałosnym mauserem można zadać spore dmg (nie przesadzając oczywiście lub instant death)
PS: na tym buildzie do wyuczenia się profesji small gunsmith lub armorer będzie wymagany buffout
PS2: Nikomu nie gwarantuję że to super-pro-mega-uber-build, jest to build który sam stosuję, jeżeli ktoś ma lepsze propozycje to nie mam powodu aby się argumentować który build jest lepszy
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version