Other > Zaginione holotaśmy

Nasze buildy

<< < (67/150) > >>

Marszalek:
Może i tak ale ja chciałem móc mieć 3 osoby na plecach, a z LK czy z innych atrybutów wyciągnąć się już nic nie dało.
Poza tym Perk Life Giver baaaardzo mi siÄ™ podoba :o

RJ:
Lifegiver = 4 Endurance chyba wiec mozesz ten jeden punkt wrzucic do IN albo PE.

Igliczka:
jezeli to ma byc char pod p 90c, 10mm smg, greese gun i tak dalej to mozesz zostawic S=4 (bo kazde SMG tyle wlasnie wymago), i majac 6 sily i small frame lub 4 bez small frame masz mniej wiecej tyle samo udzwigu... jezeli masz zamiar leciec na colach to ag wez 8 bo jak masz 10 to cole ci nic nie daja, z in 8 dasz rede wbic ze 180 w sg 120 w repair 100 w sience a w dodatku w FA stowke i stowke w doca lub outa... wiem bo gram postacia z 8 INT... EN dobieraj parzyscie bo niepazycie to strata punktow przy planowaniu chara... aaa i pamietaj ze P90 wywala 12 pociskow na serje a w magazymku masz 24 sztuki a majac fast shoota i BRoF serja z p09 cie kosztuje zaledwie 3 AP...

Marszalek:
Znaczy burst na maxa ;)

Igliczka:
dokladnie z p90 czasami zdaza sie zfragowac tough DCka jednym magazynkiem, piekna bron pod warunkiem ze nieusiluje sie uwiezyc ze ammo AP sie do czegos nadaje xD

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version