Other > Zaginione holotaśmy
Nasze buildy
TheRiot!:
ammo ap jest do armorów metal i lepszych.
Uwierz mi, że w combata hity po 100 wchodzą. z hexa, ale jednak :D
Parano:
To może przy okazji dyskusji ktoś mi odpowie na pytanie związane z p90c.
Ostatnio używanie tej "nietaniej" zabawki stało się wyjątkowo uciążliwe... Co chwilę nowiutkie egzemplarze wybuchają mi w rękach. Gram od dawien dawna tą samą postacią i wcześniej nie miałem aż takich zniszczeń. Biorąc pod uwagę statystyki u Parano (urodzonego z pistoletem w kołysce) podejrzewam, że jedynym parametrem, który może mieć na to wpływ jest niski współczynnik szczęścia ;)
Ale trudno tłumaczyć samym pechem fakt straty kilku sztuk, ledwie przestrzelonych, w ostatnim tygodniu. Zmieniali coś w mechanice gry i w tabelach?
Schwartz:
Nie wiem czy zmienili, ale faktycznie mi broń częściej wybucha ostatnio. Straciłem 4 prawie nowe miniguny w tydzień bo mi wybuchały w rekach.
Marszalek:
No ja nie wiem czy to LK na to wpływa :/
Sam posiadam LK 1, a jakoś żadne P90 i inne pierdoły w rękach mi NIE wybuchały, ba ! nie miałem jeszcze żadnego crittical missa :D. Po prostu trza mieć fart w Realu a nie w statystykach ;)
Pandemon:
Aktualnie Luck wpływa prawie na wszystko, w dużej mierze również na critical fail i critical success.
Nie wiem jak jest teraz, ale dawniej było tak, że 1 Luck było równoznaczne z posiadaniem Jinxed działającego jednak tylko na Ciebie.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version