Other > Zaginione holotaśmy

Nasze buildy

<< < (54/150) > >>

Wichura:

--- Quote from: KerUr on June 06, 2010, 09:38:40 PM ---powiedz mi poco burstowcowi 200+ SG (150 i jest git) out ok 100 w zupeÅ‚noÅ›ci wystarczy - czyli ma jakies ok 100+ skil pointów w dupe,  po co educated w perku ? good natured ?? O CO KAMAN jak żaden skill nie podpiÄ™ty 5 STR no co ? nie weim ile maja zasiÄ™g najlepsze bursty ale 6 PR to tez przesada chyba jak jest crafterem to ma lipe z 1 CHA nie pohandluje nie pouczy sie bez wypÅ‚acenia kasy na mentosy - tak to jest bardzo dobry build do skasoania na 3 lvl "bo mi nie idzie"  
--- End quote ---
Na pewno siÄ™ nie napinasz?
150% to za mało na burstera i tyle - mam dokładnie tyle i na maksymalnym zasięgu P90c/.223 Pistola mam poniżej 90% celności.
Podobnie 100% Outdoora - to śmieszna wartość, od 150 zaczyna się sensowna "unikowość" niechcianych spotkań.
ST dodaje też nieco HP, choć na P90 wystarczy 4.
PE 6 żeby widzieć, co/kto do ciebie idzie i zdążyć jakoś zareagować.
CH 1, królewiczu, to podstawa buildów bojowych, zwanych też małpimi - ich nie robi się po to, żeby handlować, taszczyć po mapie czarnuchów, rozmawiać z NPCami i tak dalej. Poza tym zdobycie mentosów nie jest jakieś wybitnie trudne, nie przesadzaj.
Good Natured jest zajebiste o tyle, że obniżając skill bojowy (przecież tylko jeden będzie rozwijany) podnosi FA, Doctora i Barter. Same zalety.

I tak to twoje "pojęcie" wygląda - byle nub, taki jak ja, wypunktował cię jak chłopca :>

ISn2:
Zamiast tego Good Natured daj trait One Hander jesli celujesz tylko w pistolety i SMG - zaoszczedzisz wiecej SP + z tym traitem warto pomyslec o throwing bez taga...

NTR:

--- Quote from: KerUr on June 06, 2010, 09:38:40 PM ---Drugi build troche lepszy ale tez ma mankamenty
1. po co ci tyle HP ? -2 END +2 AGIl i jest git
2. 150 SG  
.....
.....
przemyśl to jeszcze raz

--- End quote ---
Po co tyle HP... żeby przeżyć więcej niż jedną serię z miniguna na przykład? Żeby rzadziej dostawać knockdowny i mocne crity?
Ale nie, kolega KerUr woli dać wspaniałą radę "dodaj +2 do AG".
To ci mogę powiedzieć że 10AG gówno daje bo w dobie dostępnej nuka coli podwyższenie tego AG w razie potrzeby o +2 kosztuje całe 4 kapsle!
150 SG to zdecydowanie za mało żeby z 6PE walić z pełnego dystansu z P90. Mogę podać dokładnie ile jest potrzebne ale nie pamiętam w tej chwili, jakoś właśnie ok. 190%.
No i tak, dajmy jeszcze 3CH żeby całkiem spierdolić tą postać...
Także mam prośbę, jak nie zrobiłeś w Fonline przynajmniej 20-30 charów i każdego nie przetestowałeś to nie wypowiadaj się tonem jakbyś był wszechwiedzący.
A po drugie zauważ że Igliczka to dziewczyna, więc należy tym bardziej docenić że się zainteresowała tą grą a nie jechać z błotem jak ostatni debil.

KerUr:

--- Quote ---postac crafter SG a jesli chodzi o walke to burster SMG lub ewentualnie FN FALL HPFA
--- End quote ---

dziękuje za uwagę ignoranckie cPy

NTR:
2x toghness, 2x BRD, ale dalej się nie możesz domyślić że to build także do walki? Z pr0 ownzorem nie ma szans ale w kopalniach, na pve czy w walkach turowych może dużo zdziałać.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version