Other > Zaginione holotaśmy
Nasze buildy
Alvin:
Ja zrobiłem sobie snajpera i ma on taki build:
ST-5
PE-10
en-6
ch-1
int-7
ag-8
lk-6
Traits:
Small Frame
Finesse
Perki:
More critical 2x
Awerness
Beter critical
Floodnik:
Błąd w SPECIAL. O 2 punkty za dużo.
Poza tym:
Według mnie robiąc snajpera powinieneś zdecydować się na jedną z dwóch opcji:
1) Dużo zadawanego DMG(zwykle celuje się w oczy)
2) Częstsze krytyki a mniejszy DMG(celuje się również częściej w ręce/nogi, masz większą szansę na krytyka w te miejsca więc także na połamanie kogoś)
Raczej nie decydowałbym się na kompromisy.
Więc może tak - jeśli chcesz brać opcję pierwszą to nie bierz Finesse. Jeśli decydujesz się na drugą, to owszem. No i tutaj stawiałbym bardziej na 10 luck, w końcu jak chcemy dużo krytyków to jest to konieczne.
I reszta perków? Jak będzie to wyglądać?
Alvin:
Myślałem jeszcze żeby wybrać Livegiver no i Bonus Rate of Fire.
To jak powinny być rozłożone SPECIALE dla snajpera i ogólnie perki bo to moja pierwsza postać więc za bardo nie wiem jak i co rozłożyć.Ale muszę powiedzieć że dobrze mi się gra tą postacią.
Igliczka:
LOL to tyKerUr zaczynasz czytac build od srodka czy od dupy strony ze poczatku nieogarnales?? xD... z reszta to ma nie byc build PvP bo jak bym chciała postac burstera do walki to bym wolala BG, ale ja wole grac niz cale dnie siedziec w mine tylko po to zeby potem postrzelac przez 30-40 min... moim zdaniem z handlem tez bedzie bez wiekrzych problemow bo w sklepach u raidersow nie trzeba wiecej niz 1 CH, i w San Fran jest jeden sprzedawca ktory handluje z postaciam 1 CH...
BTW do 3 lv gunsmith SG potrzeba minimum 160 SG wiec to 150 to wieeeelkie niedopatrzenie xD
Floodnik:
@Alvin
To znaczy, być może nie jest to zły build, nie wiem, jedynie powiedz mi skąd się tu wzięło 43 punkty special, jak do rozporządzenia mamy tylko 41(ze small frame)?
Ah, a jak bierzesz lifegivera to jak najwcześniej, czyli na 12 lvlu żeby jak najwięcej punktów życia zyskać. A wygląda na to, że 12 lvl Cię już minął.
Bonus Rate of Fire? Wątpię czy snajperowi to potrzebne. Już lepiej weź 3x More Criticals.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version