Other > Zaginione holotaśmy

Nasze buildy

<< < (41/150) > >>

BILLYtheKID:
TheRiot! -  może byÅ› siÄ™ wypowiedziaÅ‚ co w tym bulidzie jest zwalone... jeżeli nie piszesz dlaczego to znaczy ze albo chcesz siÄ™ po prostu przyp*****lic albo nie chcesz powiedzieć co powinno siÄ™ poprawić.

Stach LSW wymaga 6 ST czyli nie ma żadnych minusów bo to jest postać pod LSW, hmmm z agi masz racie.... mam tez pomysł na tanka z 1 PE ale pod ostre cpansko tylko ne wiem czy jak zapodam sobie 2 psycho a potem 2 mentaty i 2 jety to nie wiem czy PE mi sie podbije czy nie.... poza super stimami moge robic wszystkie prochy poza jetem chyba ze profesja mordino druggist jednak działa (w Den mozna niby zrobic "http://www.fo2238.fodev.net/wiki/Jet")

BILLYtheKID:
wiesz co TheRiot! chyba jednak widz twoj punkt... build tylko pod niezbedne perki jak najwiecej w EN a reszte podciagne prochami

TheRiot!:
wiesz noo, drugi dają pogrom. postać bez nich jest ' czysta ' ale np. walniesz taką 2 serie na szybko, a z jetem walniesz jeszcze 3 nie?

ba, nie wiadomo jak ci ta 1 czy 2 wejdzie a 3 zawsze Ci pomoże xd

BILLYtheKID:
wiem już OCB, ogarnialem sobie na sniperze, porównując build obecnego z buildem jaki można zrobić pod jety mantaty i nuca cole w wynik był zadziwiająco dobry poza tym mial 10 en bez prochow i moglem sobie pozwolic na 2 toughnessy sniperem

vagabond:
Witam wszystkich fanów Fallout.

Od jakiegoś czasu gram w Fo (2/3 tyg ;) ), pierwsza postać idzie w kąt (small gun + craft), gdyż po przystąpieniu do gangu została zastąpiona przez profesjonalnych crafterów.
Teraz chce stworzyć, 'potrafiącego pieprznąć taksówkarza", do oprowadzania ciężej uzbrojonych kolegów po Pustkowiach + czynny udział w walce ;)

Traitsy - fast shot & small frame
Hmmm, na początku chciałem mieć 10 Ap - myślałem że będę mógł strzelać 5 razy na turę ;D Okazało się że przy karabinach będzie to niemożliwe (min 3 AP), no chyba że będę pruł z P90, ale czy jest to broń godna uwagi?
PoczÄ…tkowo miaÅ‚em 220% Small guns, ale gdy okazaÅ‚o sie że 10% skilla kosztuje kilkadziesiÄ…t ptk, odpuÅ›ciÅ‚em i podbiÅ‚em lekko SztukÄ™ przetrwania i FA (choć od leczenia bÄ™dzie kolega, wolaÅ‚em przeznaczyć kilka ptk - bo a) kosztowaÅ‚o to maÅ‚o skilli ptk.  b) nie zawsze bÄ™dÄ™ chodziÅ‚ ze znajomymi.

Proszę doświadczonych graczy w dopieszczeniu postaci i podpowiedzeniu czy taka krzyżówka ma w ogóle sens.
Z góry dzięki za pomoc!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version