Other > Zaginione holotaśmy

Nasze buildy

<< < (40/150) > >>

Dark Angel:

Avangerek i moge strzelac dopoki nie skonczy sie 5mm , a nie myslec o jetach . ;]

Stachi:
Do PK starczÄ… 2 serie, ale ja tam wole mojego psychola z 3 seriami(ale 10 min out od walki boli mocno ;P).

BILLYtheKID:
ja mam pomysł na postać P typowo pod LSW i moim zdanie mistrz (PvP + doktor 3 level). Po prostu ku**a mistrz świata i okolic xD

oto build:
3,7,6,1,7,10,6

traits: fast shoot, bloddy mess

perki: 2x toughness, 2x bonus ranged damage, lifagiver(oczywiscie na 12 leviku), waepon handling, bonus rate of fire

tagi: BG(docelowo do 200), FA(do 150), DOC(na pewno powyzej 120)

tym sposobem jestem w stanie wystrzelić 2 serie z LSW, z udźwigiem tez nie będzie problemu bo 45 carry weight wiec z 500 ammo udźwignę

na 21 leviku w 100% deadly bez zabawy w drugsy, tylko ze do 15 levu postac kaleka jak sku****yn,

koleiną zaleta tej postaci jest możliwość zrobienia profesji doktora na 3 level.

ma ktos lepszy pomysl?????

TheRiot!:
bg bez jetu to popierdułka lol

i to na peewno nie jest ' super wyebany build na pvp '

Stachi:
Minusy:
 - maÅ‚o HP
 - z weapon handing masz 6 siÅ‚y czyli -20% do BG czyli 180% BG
 - 45 kilo boli, mnie boli moje 75
 - ciezko bedzie ci lvlowac na poczatku, bo szybko ci siÄ™ bÄ™dÄ… rozpdać flamery, do tego centki odpadajÄ… bo za maÅ‚o AP. Eeeee może skorpiony?
 - postać nie zaćpana. Do porzÄ…dnego PvP  bezużyteczna.
 - DOC za maÅ‚y, żeby byÅ‚ użyteczny podczas walki.
 - Po co 10 Agi? Nie lepiej 8 i cole? maÅ‚o ważą, sÄ… tanie, a robiÄ… swoje.

Plusy:
 + postać nie zaćpana. Do PK idealna.
 + profesja w postaci pvp, porobisz sobie super stimy na akcje.

P.S. aktualnie nie opłaca się robić postaci pod prawdziwe PvP, bo takowego nie ma. :D Biegają tylko pekerzy w skórkach i metalkach z huntingami. :) Kiedyś to były czasy, gdy w czasie TC 5 gangów nad miastem czekało w full sprzęcie. :D Ach wspomnienia...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version