Other > Zaginione holotaśmy
Nasze buildy
Dark Angel:
Avangerek i moge strzelac dopoki nie skonczy sie 5mm , a nie myslec o jetach . ;]
Stachi:
Do PK starczÄ… 2 serie, ale ja tam wole mojego psychola z 3 seriami(ale 10 min out od walki boli mocno ;P).
BILLYtheKID:
ja mam pomysł na postać P typowo pod LSW i moim zdanie mistrz (PvP + doktor 3 level). Po prostu ku**a mistrz świata i okolic xD
oto build:
3,7,6,1,7,10,6
traits: fast shoot, bloddy mess
perki: 2x toughness, 2x bonus ranged damage, lifagiver(oczywiscie na 12 leviku), waepon handling, bonus rate of fire
tagi: BG(docelowo do 200), FA(do 150), DOC(na pewno powyzej 120)
tym sposobem jestem w stanie wystrzelić 2 serie z LSW, z udźwigiem tez nie będzie problemu bo 45 carry weight wiec z 500 ammo udźwignę
na 21 leviku w 100% deadly bez zabawy w drugsy, tylko ze do 15 levu postac kaleka jak sku****yn,
koleiną zaleta tej postaci jest możliwość zrobienia profesji doktora na 3 level.
ma ktos lepszy pomysl?????
TheRiot!:
bg bez jetu to popierdułka lol
i to na peewno nie jest ' super wyebany build na pvp '
Stachi:
Minusy:
- mało HP
- z weapon handing masz 6 siły czyli -20% do BG czyli 180% BG
- 45 kilo boli, mnie boli moje 75
- ciezko bedzie ci lvlowac na poczatku, bo szybko ci się będą rozpdać flamery, do tego centki odpadają bo za mało AP. Eeeee może skorpiony?
- postać nie zaćpana. Do porządnego PvP bezużyteczna.
- DOC za mały, żeby był użyteczny podczas walki.
- Po co 10 Agi? Nie lepiej 8 i cole? mało ważą, są tanie, a robią swoje.
Plusy:
+ postać nie zaćpana. Do PK idealna.
+ profesja w postaci pvp, porobisz sobie super stimy na akcje.
P.S. aktualnie nie opłaca się robić postaci pod prawdziwe PvP, bo takowego nie ma. :D Biegają tylko pekerzy w skórkach i metalkach z huntingami. :) Kiedyś to były czasy, gdy w czasie TC 5 gangów nad miastem czekało w full sprzęcie. :D Ach wspomnienia...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version