Other > Zaginione holotaśmy
Nasze buildy
TheRiot!:
@vilaz
zdania sÄ… podzielone.
Ja uważałem, że ilośc merców liczy się tak:
* CHA / 2 = ilość merców.
Jeżeli wychodziło np. 2.5 to masz 2 merce
Ale dowiedziałem się, że to tak nie działa.
Teraz jest tak
3 CHA - 1 merc
5 CHA - 2 merce
7 CHA - 3 merce
9 CHA - 4 merce
+ perk i masz 5 merców.
Lepiej zrobić postać nie slaver, tylko jakiś snajper czy cuś
Stachi:
--- Quote from: Widok on April 16, 2010, 05:16:39 PM ---Stachi to podziel się swoją wiedzą skoro uważasz, ze jesteś w stanie stworzyć lepszy build. No chyba ze chciałeś tylko potrollować pisząc nic nie wnoszące posty.
--- End quote ---
Masz teraz zacytować mojÄ… wypowiedź w, której mówiÄ™, że "stworzyÅ‚em lepszy build". JeÅ›li mi teraz tego nie zacytujesz to okażesz siÄ™ totalnÄ… sierotÄ… nie posiadajÄ…cÄ… umiejÄ™tnoÅ›ci czytania ze zrozumieniem. DO SZKOÅY MATOÅY! (dla niedomyÅ›lnych dodam, że moja wypowiedź odnosi siÄ™ do postu Riota i dotyczy moje sÅ‚abego builda pod HtH - jeÅ›li tego nie zauważyÅ‚eÅ›, to jest z tobÄ… źle...)
Makarov: ten perk nie będzie dostępny. Rozmawiałem już w tej sprawie ze Scypiorem. Jeśli Devowie podwyższą max lvl(co najprawdopodobniej się nie stanie), to i tak ten(i jeszcze jakiś inny, lecz nie pamiętam jaki) perk nie będzie działać.
Riot: formuła na merce jest taka sama od dawna i brzmi (CH-1)/2=ilość merców. Czyli tak jak mówisz najbardziej się opłaca dla slavera 9 CH i Magnetic Personality.
vilaz:
Eh przed wipem wszystko było łatwiejsze ^^ teraz trzeba się na nowo orientować ;] Pamiętam, że kiedyś było 2ch - jeden slave/merc. A chcę zrobić slavera bo fajne się dało batalie robić, szczególnie teraz kiedy trafia się na ecountery z 20+ przeciwnikami :D ...eh już widzę w wyobraźni moje nałapane kordony egzekucyjne, naprzeciw jakimś ghoulowym zamieszkom :>
Dzięki wielkie za informacje, nigdy nie byłem specjalnie hardcorowym graczem. Zamiast trzepać levele wolałem: łazić explorować i bawić się grą. Tak więc spróbuję ze swoim dmg dealerem. Tylko punkcik do CH przełożę ażeby się maksymalnie slave'ów dało wieźć.
Widok:
Stachi, dziubasku to ty po prostu niczego nie rozumiesz :D Skoro potrafisz ocenić czy dany build jest słaby i "ze szkoda waszego czasu" to mniemam że potrafisz również stworzyć lepszy. Wybacz, ale masz 18 postów - nie jesteś osobą wiarygodną w aspekcie doradzania, no chyba że przedstawiłbyś jakieś argumenty popierające twoją opinie - oczywiście tego nie zrobiłeś. Za to uraczyłeś nas dwoma zdaniami które KOMPLETNIE nic nie wniosły do dyskusji. No chyba że zakładasz że twoje zdanie jest "wartością samą w sobie". To się nazywa konstruktywne myślenie czy nawet umiejętnością podstawowego wyciągania wniosków z wypowiedzi. Nie musiałeś napisać "stworze lepszy build", wystarczy że oceniłeś inny jako słaby. Przyczyna i skutek. Taki światły człowiek jak ty powinien być tego świadomy, nie sądzisz?
Na koniec dodam, że wiem do kogo odnosiła się twoja wypowiedz, co nie zmienia faktu że mam prawo odnosić się niezależnie do każdej wypowiedzi. Nawet do twojej.
--- Quote ---i jeszcze jakiś inny, lecz nie pamiętam jaki
--- End quote ---
sniper
pyskować to sobie możesz do matki.
mało, drogo chrabo.
TheRiot!:
--- Quote from: Widok on April 17, 2010, 08:23:53 AM ---ale masz 18 postów
--- End quote ---
powiedział user z 19 postami.
Jesteś w błędzie, podchodzisz do postów tak jakby miały one znaczenie. To tak jakbyś powiedział, że starszy=mądrzejszy -,-
Znam stachiego, wiem, że umie robić buildy xd
Niech mądrzejszy skończy tę ' rozmowe ' czy jak wy tam to nazywacie.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version