Other > Polskie Pustkowia
Changelog 28/06/2012
Kilgore:
O kurwa, nowy changelog!
FIXES:
- Guards inside the Salvatore's Bar and the Shark Club will protect the player characters. // cale szczescie, bedzie mozna sobie tam spokojnie trzymac wylogowanych wszystkich trolli hth
- Town Control timer / area check bug is fixed. // calkiem spoko, +1
- Rats in Vault 15 no longer speak like a human in combat. // a juz myslalem, ze szczur też człowiek
- Cumulative crafting timeout (1 hour) // niektore tegie glowy nigdy sie nie naucza, ze limit craftu to latwy sposob na zwiekszenie liczby uzywanych altow i ilosci bolu dupy u graczy. od siebie dodam, ze nieduzo C4 sobie swego czasu krafcilem, a wychodzilem ze sierry z cooldownem 24h i wiekszym. rozumiem, ze teraz musialbym sie tam udac 25 razy zeby zrobic to samo.
FEATURES:
- Raiding Supermutants have been spotted at the Ares rocket silo. // Hmm... Rusty?
CHANGES (WIP):
- After being fed, Shren won't be hungry for some time. Reward increased to 50xp. // Nie wiem o co chodzi, ale pomysł ZWIĘKSZENIA nagrody do zawrotnych 50xp mnie rozbawił :D
- When using, waterpipes fill all empty waterbags in the inventory as the default action. // +1. tankowanie krowy szybsze niż po 1 worku też byłoby poręczne. osobiście wole samochody
- Various improvements with brahmin that should result in better poo distribution inside the pens. // dystrybucja gówna w zagrodzie zawsze była interesującym tematem. przyznać się, kto w tym grzebał? :>
- Slightly adjusted critical hit tables. // n/c
- NPC don't loot armed explosives anymore. NPC looter will also shout warning about the bomb and all NPCs in close distance will move away. // w końcu głupki przestaną marnować dobre ładunki wybuchowe na rozwalanie NPC. yeah.
Największe rozczarowanie:
Nic nie zostało zrobione z trollbuildami: mam tu na myśli Heavy Handed i brak limitu AC. Jedno i drugie powinno być w zasadzie rozpatrywane jako bug, ale że trolli w tej grze niemało, to obrońcy szczekają jeszcze dość głośno :>
Tradycyjnie, wersja changeloga dla wichury:
--- Quote ---FORUM CHANGES:
Paru nowych developerów.
--- End quote ---
No to sobie pomarudziłem, teraz wasza kolej.
Wichura:
--- Quote from: Kilgore on July 19, 2012, 09:16:50 pm ---- After being fed, Shren won't be hungry for some time. Reward increased to 50xp. // Nie wiem o co chodzi, ale pomysł ZWIĘKSZENIA nagrody do zawrotnych 50xp mnie rozbawił :D
--- End quote ---
To ten dzieciak w Hub, który dawał 5 XP za jabłko. Kilka altów-kibli sobie na nim wyexpiłem swego czasu, używając autoklikera najpierw do zbierania jabłek z abuserskiego drzewka na farmie, a potem karmienia zasrańca (rozpoczęcie dialogu i miliard razy klawisz 2 z odstępem 100 ms, wszystko na wirtualnej maszynie rzecz jasna).
O, ten dzieciak:
Nie miałbym nic przeciwko 50 XP zamiast 5 bez tego "won't be hungry for some time", ceniłem sobie wygodę turboexpienia jaką ten ficzer oferował. Oczywiście nie zgłaszałem tego jako buga, zaraz by się zleciała chmara nabzów ze swoimi autoklikerami i wagonami jabłek.
Teraz dzieciak będzie już tylko ciekawostką do snucia opowieści przy e-piwie, jak znakomita większość questów z epicką nagrodą rzędu kilkuset XP.
White150:
Co to za nowi dewwloperzy?
Dark Angel:
Jak zwykle zamiast naprawić to popsuli. Skąd wezme kilka BP na CA?:(
wrednypiwosz:
--- Quote ---Nic nie zostało zrobione z trollbuildami: mam tu na myśli Heavy Handed i brak limitu AC.
--- End quote ---
Nie potrafisz zastrzelić HtH zanim do Ciebie podejdzie? Noob. 8)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version