Other > Polskie Pustkowia

Changelog 28/06/2012

<< < (5/7) > >>

headshot:

--- Quote from: Wabik on July 04, 2012, 03:48:41 pm ---ale liczba graczy jak na singlu :D
--- End quote ---
Jeden?

--- Quote from: racoon on July 06, 2012, 12:47:05 am ---chcieli tc, maja tc dalej wyja. tc wyglada tak:
idziesz do miasta wlaczasz licznik
wychodzisz
za 20 godzin ewentualnie powtarzasz wrazie gdyby komus sie chcialo "odbic" miasto

--- End quote ---

Niebawem będzie milicja za ojro, albo inny poroniony pomysł by kosztem poważnych biznesmenów można było opłacić serwer i karmić trolli nie-updatem.

Wabik:

--- Quote from: likeyoucare on July 05, 2012, 11:13:09 am ---ponieważ*

Nigdy nie rozumiałem ludzi, którzy potrafią się jednorazowo zmotywować do tego stopnia, żeby pisać polskie znaki. Zapał szybko gaśnie - już w tym samym zdaniu a nawet wyrazie. Po kij klikać ten ALT + L, kiedy w dupie ma się ALT + A. Literki bywają zazdrosne i to często widać. Jeśli już nie lubisz polskiego ALFAbetu, to pisz wszystko bez ogonków jak ANALfabeta i nie kalecz mojego rodzimego języka wyrazami z dupy, typu: "działaja", "pałe", "poniewarz".

A changelog po prostu bajka   :'(

--- End quote ---
Na paincie mi lepiej wychodzi nie :P

likeyoucare:

--- Quote from: Wabik on July 14, 2012, 01:51:19 pm ---Na paincie mi lepiej wychodzi nie :P

--- End quote ---

Paint

No widzisz :) Lepiej Ci idzie klejenie obrazków w Paint'cie, niż pisanie po Polsku.

Wabik:

--- Quote from: likeyoucare on July 14, 2012, 10:02:56 pm ---Paint

No widzisz :) Lepiej Ci idzie klejenie obrazków w Paint'cie, niż pisanie po Polsku.

--- End quote ---

Kombajn:
Cóż, znów wejdę za pół roku, może będzie coś nowego.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version