Other > Československé fórum
Fonline SDK
Sarakin:
No ak chces pouzit napady a featury z 2238, ver ze ich budes musiet sam od piky naskriptit, pretoze ich praca nie je public.
Lordus:
nelze než souhlasit s kolegy.. jeÅ¡tÄ› bych pÅ™idal jednu vÄ›c: zkus si nejprve udÄ›lat jednu mapu nÄ›jaké lokace, dej tam pár skriptů atd. a s tou pak rozbÄ›hni testovacà server, tÅ™eba jen doÄasnÄ›. jestli to nedotáhneÅ¡ do tohoto stádia, tak nemá smysl kreslit mapu a designovat mÄ›sta.
muhoooool:
Taky delame SDk, psal sem ti PM ale neviem ci to funguje.
napis email. thx
Kelin:
Jak psali kluci výše, gigantà projekty typu Equilibrium byly problémové v tom, že tam nebyla dostateÄná podpora aÅ¥ už ze strany lidà co by to chtÄ›li vyvÃjet a také ze strany potencionálnÃch hráÄů. Dodnes si pamatuju jak mi Kovář ukazoval nÄ›jakou beta lokaci, ve které jsem mÄ›l 2 FPS, tÃm chci Å™Ãct že pÅ™Ãstupnost co nejvÄ›tšà skupinÄ› hráÄů (ano i tÄ›ch co nemajà vÃce jader a výkonnou grafickou kartu) by se nemÄ›la opomÃjet. VÅ¡echno zlý pro nÄ›co dobrý, když už se ti to nepovede dotáhnout do konce, tÅ™eba se pÅ™idáš v budoucnu k nÄ›jakému vÄ›tÅ¡Ãmu projektu a budeÅ¡ mÃt urÄité zkuÅ¡enosti, tedy vůbec bych tÄ› nechtÄ›l odrazovat, nadÅ¡enà je důležitá vÄ›c ;)
Pokud nepoÄÃtám 2238 tak je pro mÄ› zatÃm nejlepšà FOnline projekt který jsem vidÄ›l FOnline:Battleground, jednoduchý nápad, jedna mapa, dva teamy, autostart, zábavné instantnà pvp a je to hlavnÄ› záležitost kterou udÄ›lal jeden ÄlovÄ›k v rozumném Äase. NeÅ™Ãkám abys dÄ›lal to samý, ale je skuteÄnÄ› lepšà zaÄÃt malým projektÃkem, který bys zanedlouho mohl prezentovat v hratelné verzi a potom ho postupnÄ› vylepÅ¡ovat, než naplánovat celý hernà svÄ›t, který nebude možná ani dokonÄen a pokud jo, tak už o nÄ›j nemusà být takový zájem. TeÄ je ovÅ¡em doba vÃce než pÅ™Ãznivá, vÅ¡echny kvalitnà projekty jsou buÄ nestabilnà nebo ve vývoji a nedajà se hrát (nepoÄÃtám stabilnà ruské alternativy, které jsou vÄ›tÅ¡inou pouhým klonem původnÃho TLA a které už z principu nikdy nepÅ™itáhnou urÄité skupiny hráÄů :) ).
ronon dex:
--- Quote from: muhoooool on June 28, 2012, 03:28:53 PM ---Taky delame SDk, psal sem ti PM ale neviem ci to funguje.
napis email. thx
--- End quote ---
ok napÃÅ¡u ti a domluvÃme se.
Äau keline, prosim tÄ› nepiÅ¡ takové romány kdo to má pak ÄÃst :D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version