Other > Československé fórum

Fonline SDK

<< < (2/3) > >>

Sarakin:
No ak chces pouzit napady a featury z 2238, ver ze ich budes musiet sam od piky naskriptit, pretoze ich praca nie je public.

Lordus:
nelze než souhlasit s kolegy.. ještě bych přidal jednu věc: zkus si nejprve udělat jednu mapu nějaké lokace, dej tam pár skriptů atd. a s tou pak rozběhni testovací server, třeba jen dočasně. jestli to nedotáhneš do tohoto stádia, tak nemá smysl kreslit mapu a designovat města.

muhoooool:
Taky delame SDk, psal sem ti PM ale neviem ci to funguje.
napis email. thx

Kelin:
Jak psali kluci výše, gigantí projekty typu Equilibrium byly problémové v tom, že tam nebyla dostatečná podpora ať už ze strany lidí co by to chtěli vyvíjet a také ze strany potencionálních hráčů. Dodnes si pamatuju jak mi Kovář ukazoval nějakou beta lokaci, ve které jsem měl 2 FPS, tím chci říct že přístupnost co největší skupině hráčů (ano i těch co nemají více jader a výkonnou grafickou kartu) by se neměla opomíjet. Všechno zlý pro něco dobrý, když už se ti to nepovede dotáhnout do konce, třeba se přidáš v budoucnu k nějakému většímu projektu a budeš mít určité zkušenosti, tedy vůbec bych tě nechtěl odrazovat, nadšení je důležitá věc  ;)

Pokud nepočítám 2238 tak je pro mě zatím nejlepší FOnline projekt který jsem viděl FOnline:Battleground, jednoduchý nápad, jedna mapa, dva teamy, autostart, zábavné instantní pvp a je to hlavně záležitost kterou udělal jeden člověk v rozumném čase. Neříkám abys dělal to samý, ale je skutečně lepší začít malým projektíkem, který bys zanedlouho mohl prezentovat v hratelné verzi a potom ho postupně vylepšovat, než naplánovat celý herní svět, který nebude možná ani dokončen a pokud jo, tak už o něj nemusí být takový zájem. Teď je ovšem doba více než příznivá, všechny kvalitní projekty jsou buď nestabilní nebo ve vývoji a nedají se hrát (nepočítám stabilní ruské alternativy, které jsou většinou pouhým klonem původního TLA a které už z principu nikdy nepřitáhnou určité skupiny hráčů  :) ).

ronon dex:

--- Quote from: muhoooool on June 28, 2012, 03:28:53 pm ---Taky delame SDk, psal sem ti PM ale neviem ci to funguje.
napis email. thx

--- End quote ---
ok napíšu ti a domluvíme se.

čau keline, prosim tě nepiš takové romány kdo to má pak číst :D

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version