Other > Československé fórum

Fonline SDK

(1/3) > >>

ronon dex:
Ahoj, právě jsem se rozhodl vytvořit československého fonline, ale kdybych to dělal sám tak to budu dělat dlouho. Tak kdyby mi chtěl někdo nějak pomoc, tak bych byl rád. chtěl jsem dělat mapu české republiky, nebo slovenské no nevím která bude lepší. místo okolních států bych dal asi vodu, nebo bych udělal hranice a částečně i okolní státy ČR. Bude to asi hodně práce už jen s mapou a městy. ještě přeložit/vytvořit dialogy, upravit scripty a bůh ví co ještě. hlavně se s tím musím naučit pracovat. S maperem trochu umím (upravoval jsem si mapy v F2) a scripty sem upravoval (podle návodu :) ). za jaký koly nápad nebo pomoc budu velice rád.
Děkuji Ronon

Sarakin:
Podobny projekt uz tu bol, ale nemal dostacujucu podporu komunity. Nevravim, ze tvoj projekt by nemohol byt uspesny, ale budes potrebovat viac ako len nadsenie.

Bantz:
Nejprve bych rad popral hodne stesti, protoze kazda snaha se ceni.

Nevim jak si daleko, jestli jsi se rozhodl ze na tom budes delat pred pul hodinou tak jsou verbujici posty zatim zbytecny. Nejdriv si srovnej jaky mas ambice, co projektu poskytnes, co naopak potrebujes od ostatnich atp. Z toho postu mam dojem, ze zatim jsi nad tim moc nepremyslel (ale budu rad, jestli se pletu).

Na Equlibriu, viz. odkaz co posilal Sarakin stravili kluci vyvojem hodne casu a stejne se ten server ani nepriblizil k necemu spustitelnymu.

Snazil bych se poucit z chyb co delaji temer vsichni developeri alternativnich Fonline projektu.

1. Nikdo zatim nedokazal dat dokupy funkcni velky projekt.
2. Vsichni nabizi hlavne klon 2238.
3. Skoro vsem se driv nebo pozdejc rozpadl tym.

-Zacit od mala a postupne nabalovat obsah. Vzdy jsou obri plany a pak neni hotovo nic.
-Nabidnout neco navic, neco jinyho co by ten server odlisovalo. Pokud se ma lisit tim, ze bude obsahovat elektrizujici raketomet, nove mesta a bude tam vic questu, pak to uspesny na 90% procent nebude.
-Najdi si opravdu lidi, co do toho pujdou a budou pracovat, nejen psat prispevky na forum. Rozepisovat koncepty dovede skoro kazdej, ale jsou potreba lidi, co dovedou skriptovat, mapovat a zkuseny testeri, bez nich se neobejdes. Lidi, co napisou, ze by nejak pomohli je vzdycky hodne, ale to neznamena vubec nic.

AtomicWrangler:
Držim ti palce Sateďane. Rád bych pomohl,nicméně už takhle mam času málo...real life je nějak náročnější a náročnější...

ronon dex:
Všem děkuji. už o tom přemýšlím delší dobu. jak jsem řekl mapu bych chtěl udělat Česka, Slovenska, nebo kombinovaně. Vím že s tím bude hodně práce a moje nápady by dávali hře tak 40% hrtelnosti. AtomicWrangler má pravdu real live je opravdu náročný, hlavně když strávím většinu mého času v práci, ještě tak 2 měsíce (než se kolegové uzdraví), tak mám hodně času o tom přemýšlet, ale nemám čas něco udělat pro hru. tak budu za každý nápad velice rád. chtě jsem hru úplně překopat a nechat jen Frakce (možná i tent) script, crafting a towncontrol z 2238, a některé postavy.
no opravdu to bude hodě náročné a držím palce sobě ať mi to vydrží.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version