Other > Československé fórum
Fonline SDK
ronon dex:
Ahoj, právÄ› jsem se rozhodl vytvoÅ™it Äeskoslovenského fonline, ale kdybych to dÄ›lal sám tak to budu dÄ›lat dlouho. Tak kdyby mi chtÄ›l nÄ›kdo nÄ›jak pomoc, tak bych byl rád. chtÄ›l jsem dÄ›lat mapu Äeské republiky, nebo slovenské no nevÃm která bude lepÅ¡Ã. mÃsto okolnÃch států bych dal asi vodu, nebo bych udÄ›lal hranice a ÄásteÄnÄ› i okolnà státy ÄŒR. Bude to asi hodnÄ› práce už jen s mapou a mÄ›sty. jeÅ¡tÄ› pÅ™eložit/vytvoÅ™it dialogy, upravit scripty a bůh và co jeÅ¡tÄ›. hlavnÄ› se s tÃm musÃm nauÄit pracovat. S maperem trochu umÃm (upravoval jsem si mapy v F2) a scripty sem upravoval (podle návodu :) ). za jaký koly nápad nebo pomoc budu velice rád.
Děkuji Ronon
Sarakin:
Podobny projekt uz tu bol, ale nemal dostacujucu podporu komunity. Nevravim, ze tvoj projekt by nemohol byt uspesny, ale budes potrebovat viac ako len nadsenie.
Bantz:
Nejprve bych rad popral hodne stesti, protoze kazda snaha se ceni.
Nevim jak si daleko, jestli jsi se rozhodl ze na tom budes delat pred pul hodinou tak jsou verbujici posty zatim zbytecny. Nejdriv si srovnej jaky mas ambice, co projektu poskytnes, co naopak potrebujes od ostatnich atp. Z toho postu mam dojem, ze zatim jsi nad tim moc nepremyslel (ale budu rad, jestli se pletu).
Na Equlibriu, viz. odkaz co posilal Sarakin stravili kluci vyvojem hodne casu a stejne se ten server ani nepriblizil k necemu spustitelnymu.
Snazil bych se poucit z chyb co delaji temer vsichni developeri alternativnich Fonline projektu.
1. Nikdo zatim nedokazal dat dokupy funkcni velky projekt.
2. Vsichni nabizi hlavne klon 2238.
3. Skoro vsem se driv nebo pozdejc rozpadl tym.
-Zacit od mala a postupne nabalovat obsah. Vzdy jsou obri plany a pak neni hotovo nic.
-Nabidnout neco navic, neco jinyho co by ten server odlisovalo. Pokud se ma lisit tim, ze bude obsahovat elektrizujici raketomet, nove mesta a bude tam vic questu, pak to uspesny na 90% procent nebude.
-Najdi si opravdu lidi, co do toho pujdou a budou pracovat, nejen psat prispevky na forum. Rozepisovat koncepty dovede skoro kazdej, ale jsou potreba lidi, co dovedou skriptovat, mapovat a zkuseny testeri, bez nich se neobejdes. Lidi, co napisou, ze by nejak pomohli je vzdycky hodne, ale to neznamena vubec nic.
AtomicWrangler:
Držim ti palce SateÄane. Rád bych pomohl,nicménÄ› už takhle mam Äasu málo...real life je nÄ›jak nároÄnÄ›jšà a nároÄnÄ›jÅ¡Ã...
ronon dex:
VÅ¡em dÄ›kuji. už o tom pÅ™emýšlÃm delšà dobu. jak jsem Å™ekl mapu bych chtÄ›l udÄ›lat ÄŒeska, Slovenska, nebo kombinovanÄ›. VÃm že s tÃm bude hodnÄ› práce a moje nápady by dávali hÅ™e tak 40% hrtelnosti. AtomicWrangler má pravdu real live je opravdu nároÄný, hlavnÄ› když strávÃm vÄ›tÅ¡inu mého Äasu v práci, jeÅ¡tÄ› tak 2 mÄ›sÃce (než se kolegové uzdravÃ), tak mám hodnÄ› Äasu o tom pÅ™emýšlet, ale nemám Äas nÄ›co udÄ›lat pro hru. tak budu za každý nápad velice rád. chtÄ› jsem hru úplnÄ› pÅ™ekopat a nechat jen Frakce (možná i tent) script, crafting a towncontrol z 2238, a nÄ›které postavy.
no opravdu to bude hodÄ› nároÄné a držÃm palce sobÄ› aÅ¥ mi to vydržÃ.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version