Other > Československé fórum

pvp build?

<< < (3/3)

Kelin:
Trochu jsem tvůj build upravil, abych zachoval tu myšlenku v něm a přitom ho vylepšil. Troufám si tvrdit že jsem vylepšil vše krom odolnosti, ale ten jeden even tougher ti stejně moc nepomůže a v 95% případů dva bursty z avengeru nerozdejcháš tak jako tak.

Tady je můj návrh:

Traity small frame, bonehead (překvapivě dost pomáhá proti sniperům a lejzrákům), hp stejný, kritická šance stejná (navíc se spray and pray, pokud bude mít nepřítel dobrý armor, tak ten tvůj build by měl šanci jen 10%, takto máš stále 20%) no a samozřejmě myšlenka dávat velkou dmg i bez toho že ti padne krit, proto 3x brd. Dvě dávky z assaultky samozřejmostí (10 AP + brof).

Pokud bys trval na small guns, tak by tohle mohl být poměrně schopný build, ještě je tu možnost snížit percepci a zvýšit luck, tím bys získal větší šanci že padne krit. Pokud bys chtěl přežít dva bursty, taky by asi šlo obětovat dva brd perky (s tím že ta dmg průměrná potom bude nic moc a musel by ses spoléhat jen na to že padne krit) a vzít si even tougher a lifegiver. Potom bys měl 245 hp, 1xbrd a even tougher. No těch možností je tu povícero, musíš si uvědomit priority, chceš jít cestou co největší efektivity a damage s tím že build bude papírový nebo chceš něco vydržet, ale bohužel nebýt schopen pořádně něco zabít. To samozřejmě platí i pro ostatní buildy, ne jen pro small guns.

Dio:
Pěkne udělaný build. Kde se schání asaultky? Craftem ji nevyrobim že? Založím si postavu se stejným buildema a uvidíme.

Kelin:
Assaultky se shání velmi snadno, namátkou mají je například Hub a VC patrola. Také na krátkou vzdálenost můžeš používat FN FAL, je trošku slabší než assaultka ale zas se nehorázně luxusně farmí na Raiders nad BH.

Jinak samozřejmě assaultky se dají kupovat i kraftit, ale to ti nedoporučuju, je to hrozně pracný  ;).

Navigation

[0] Message Index

[*] Previous page

Go to full version