Other > Československé fórum
pvp build?
Kelin:
Trochu jsem tvůj build upravil, abych zachoval tu myÅ¡lenku v nÄ›m a pÅ™itom ho vylepÅ¡il. Troufám si tvrdit že jsem vylepÅ¡il vÅ¡e krom odolnosti, ale ten jeden even tougher ti stejnÄ› moc nepomůže a v 95% pÅ™Ãpadů dva bursty z avengeru nerozdejcháš tak jako tak.
Tady je můj návrh:
Traity small frame, bonehead (pÅ™ekvapivÄ› dost pomáhá proti sniperům a lejzrákům), hp stejný, kritická Å¡ance stejná (navÃc se spray and pray, pokud bude mÃt nepÅ™Ãtel dobrý armor, tak ten tvůj build by mÄ›l Å¡anci jen 10%, takto máš stále 20%) no a samozÅ™ejmÄ› myÅ¡lenka dávat velkou dmg i bez toho že ti padne krit, proto 3x brd. DvÄ› dávky z assaultky samozÅ™ejmostà (10 AP + brof).
Pokud bys trval na small guns, tak by tohle mohl být pomÄ›rnÄ› schopný build, jeÅ¡tÄ› je tu možnost snÞit percepci a zvýšit luck, tÃm bys zÃskal vÄ›tšà šanci že padne krit. Pokud bys chtÄ›l pÅ™ežÃt dva bursty, taky by asi Å¡lo obÄ›tovat dva brd perky (s tÃm že ta dmg průmÄ›rná potom bude nic moc a musel by ses spoléhat jen na to že padne krit) a vzÃt si even tougher a lifegiver. Potom bys mÄ›l 245 hp, 1xbrd a even tougher. No tÄ›ch možnostà je tu povÃcero, musÃÅ¡ si uvÄ›domit priority, chceÅ¡ jÃt cestou co nejvÄ›tšà efektivity a damage s tÃm že build bude papÃrový nebo chceÅ¡ nÄ›co vydržet, ale bohužel nebýt schopen pořádnÄ› nÄ›co zabÃt. To samozÅ™ejmÄ› platà i pro ostatnà buildy, ne jen pro small guns.
Dio:
PÄ›kne udÄ›laný build. Kde se schánà asaultky? Craftem ji nevyrobim že? ZaložÃm si postavu se stejným buildema a uvidÃme.
Kelin:
Assaultky se shánà velmi snadno, namátkou majà je napÅ™Ãklad Hub a VC patrola. Také na krátkou vzdálenost můžeÅ¡ použÃvat FN FAL, je troÅ¡ku slabšà než assaultka ale zas se nehoráznÄ› luxusnÄ› farmà na Raiders nad BH.
Jinak samozÅ™ejmÄ› assaultky se dajà kupovat i kraftit, ale to ti nedoporuÄuju, je to hroznÄ› pracný ;).
Navigation
[0] Message Index
[*] Previous page
Go to full version