Other > Československé fórum
pvp build?
Dio:
MyslÃte že je to dobrý build?nick mother heslo mother
http://www.nitue.net/#fcp/development
AtomicWrangler:
Äau
Nejsem zrovna odbornÃk...nicménÄ› tohle je build Å™ekl bych tak na PVE...223 pistole je sice dobrá,ale má dostÅ™el jen 30 hexů- a na to máš straÅ¡nÄ› málo HPÄek.
Na snajperku zas nemáš vnÃmánÃ...
Expit to s tim,že pudeš na PVP asi moc cenu nemá...
Kelin:
Takový jednoduchý pravidlo pro build který má trochu fungovat v pvp je pÅ™ežÃt alespoň jeden nekritický burst z avengeru, což je nÄ›jakých 140 hp. Z toho plyne mÃt nÄ›co kolem 150 hp minimálnÄ› je nutnost. Dodger nedávej, to je podle mÄ› perk který na pvp postavu nepatÅ™Ã. Zkus si s tÃm vÃc vyhrát, mÄ›lo by to mÃt nÄ›jaký zámÄ›r, bude to kritický build na bursty nebo bude hlavnÄ› mÃÅ™it? Pokud bude jen mÃÅ™it, vůbec bych spray and pray nedával. Dá se udÄ›lat pomÄ›rnÄ› vychytaný build na 14mm pistol, který by mÄ›l 282 hp popÅ™. mÃň hp a vzÃt anti-krit perk man of steel (dobré napÅ™. do hinkley).
Dio:
pÅ™edevÅ¡Ãm sem chtÄ›l jen burtst. Pravda spray and pray je opravdu blbost na burstmana. Doger a doger-plus sem dával proto proto že sem dal kamikazi. Tak si nemyslim že to je tak Å¡patný nápad.Zvýšit hpeÄka by to opravdu chtÄ›lo souhlasim ale když PE mam 4 a life perk je od 5 ( se nemÄ›nà staty) tak mi zas pÅ™ijde že 6 je zas moc. ChtÄ›l sem dávat s SMG burst 3x zasebou 10 akÄnÃch bodu plus perk akÄnà hoch plus nuka kola a perk bunus rate fire. Což sem pochopil že to snižuje akÄnà body na zbranÄ› že? Nechám si poradit. Nebo nemáte nÄ›jaký jiný build na bursta?
Kelin:
No hele já ti nevim. Že bych mÄ›l nÄ›jakýho vlastnÃho sg burstera, to teda nemam. ObÄas hraju za kritickýho ale taky nic moc. Možná bych Å¡el cestou dvou nebo třà bonus ranged damage, to pomáhá dost a nedávat kritický perky ale spÃÅ¡ odolnost. Potom bys podle mÄ› mohl v reálných podmÃnkách i obstát. KaždopádnÄ› na takový build ani neuvažuj že bys mÄ›l mÃň jak 240 hp. Stav se na IRC hodÃme Å™eÄ a nÄ›co vymyslÃme, popÅ™. mi napiÅ¡ tady na fóru PM.
PS: TÅ™i bursty z smg jsou nic moc, leda že bys pořád nosil P90 což věř mi nebudeÅ¡. Ideál je podle mÄ› dva bursty z assaultky a podobných zbranÃ.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version