fodev.net
15.08.2009 - 23.06.2013
"Wasteland is harsh"
Home Forum Help Login Register
  • January 13, 2026, 03:02:26 PM
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Play WikiBoy BugTracker Developer's blog
Pages: [1] 2

Author Topic: THE ORDER !! REKRUTACJA OTWARTA  (Read 6008 times)

THE ORDER !! REKRUTACJA OTWARTA
« on: May 12, 2012, 06:12:24 PM »

Nowo powstała grupa THE ORDER poszukuje nowej krwi w swoje szeregi. Poszukujemy ludzi chętnych do gry nie koniecznie co dzień ale lojalnych i oddanych sprawie, nie patrzymy czy masz 1LVL czy tez kupę szpeju i nim szpanujesz duży nacisk stawiamy na grę zespołową w koleżeńskich klimatach.

W grze stacjonujemy tymczasowo w nekropolis w HALL OF THE DEAD jesteśmy mnichami THE ORDER w nekropolis spędzamy nasz czas na modlitwach i udoskonalaniu się duchowo oraz planując pielgrzymki do innych miast w celu nawrócenia na naszą wiarę ludzi dobrej woli którym nie jest obojętne cierpienie drugiego człowieka na pustkowiach...naszymi przewodnimi słowami jest VERITAS AEQUITAS i będziemy dążyć do zaprowadzenia porządku na pustkowiach i budowanie kościołów naszych na całych pustkowiach

Cytat z Biblii THE ORDER..
"... zostaliÅ›my wybrani by ogÅ‚osić istnienie THE ORDER Å›wiatu byliÅ›my Å›wiadkami dobroci i miÅ‚osierdzia wybraÅ„ca i opowiadaliÅ›my przez lata o tym innym.... WeÅ›cie nas poznacie ..nie chcemy byÅ›cie byli biedni i gÅ‚odni..nie chcemy dla was zmÄ™czenia ni choroby..lecz dostrzegliÅ›my wasze zÅ‚o i poÅ‚ożymy mu kres...co dziennie bÄ™dziemy rozlewać krew zÅ‚ych ludzi aż spÅ‚ynie z nieba jak deszcz...Nie zabijaj, Nie gwałć, Nie kradnij to reguÅ‚y postÄ™powania które powinny być bliskie każdemu czÅ‚owiekowi bez wzglÄ™du na wiarÄ™..to nie sÄ… grzeczne sugestie lecz reguÅ‚y postÄ™powania kto ich nie przestrzega zapÅ‚aci najwyższa cenÄ™...sÄ… rożne stopnie zÅ‚a prosimy was byÅ›cie nie przekraczali granic chciwoÅ›ci prowadzÄ…cej do morderstw,kradzieży itp wystÄ™pków na sÅ‚abszych graczach..bo znajdziecie siÄ™ w zasiÄ™gu naszego dziaÅ‚ania...JeÅ›li je przekroczycie pewnego dnia odwrócisz siÄ™ za siebie i ujrzysz THE ORDER  to bÄ™dzie DZIEŃ ZAPŁATY...i poÅ›lemy was po sto kroć do waszego boga...."

Zgłoszenia przyjmujemy na PW lub bezpośrednio w nekropolis w HALL OF THE DEAD
W nekropolis proszę uzbroić się w cierpliwość często jesteśmy na pielgrzymkach do innych miast.
Re: THE ORDER !! REKRUTACJA OTWARTA
« Reply #1 on: May 12, 2012, 10:16:38 PM »

Witam zacząłem dziś grać. Mój nick to 'Delgado' Level.6
« Reply #2 on: May 14, 2012, 09:44:27 PM »

W nekropolis w HALL OF THE DEAD można mnie spotkać jak i innych członków THE ORDER w tygodniu w godzinach miedzy 15:00 a 21:00 w sobotę i niedziele miedzy 8:00 a 20:00.
« Reply #3 on: May 15, 2012, 09:04:45 PM »

Dla zainteresowanych.. jeśli posiadasz radio wejdź na kanał 1996 zawsze gdy jesteśmy dostępni odpowiemy i podpowiemy gdzie aktualnie się znajdujemy:) Zapraszamy w nasze szeregi:)
« Reply #4 on: May 16, 2012, 03:14:23 PM »

W jaki sposób mozna rozmawiac przez radio? Mam sygnał od was
« Reply #5 on: May 16, 2012, 03:22:11 PM »

W jaki sposób mozna rozmawiac przez radio? Mam sygnał od was
1. http://fodev.net/forum/index.php/topic,20268.465.html <- Tu to by lepiej pasowało...
2. Posiadając radio piszesz "/r Twoja Wiadomość".
    Lub piszesz "Twoja Wiadomość" i trzymajÄ…c Shift naciskasz Enter.
TBH - The Black Hearts...
Future of wasteland
« Reply #6 on: May 20, 2012, 05:52:17 PM »

Troche jestem zawiedziony, nie mogę spotkać mastera gangu.
Pisząc o kontakt dowiedziałem się, że korzystają ze skypa i dołączyli do tego "szukamy tylko poważnych graczy"
Miejsce spotkania czas ... czas prawie caly dzień. Gdzie nikogo nie można spotkać.
Ogarnijcie siÄ™ albo chcecie nowych graczy albo nie.
« Reply #7 on: May 21, 2012, 08:50:12 AM »

Troche jestem zawiedziony, nie mogę spotkać mastera gangu.
Pisząc o kontakt dowiedziałem się, że korzystają ze skypa i dołączyli do tego "szukamy tylko poważnych graczy"
Miejsce spotkania czas ... czas prawie caly dzień. Gdzie nikogo nie można spotkać.
Ogarnijcie siÄ™ albo chcecie nowych graczy albo nie.
Spokojnie. Bez nerwów:) Startujemy więc mało nas to i troche ciężej spotkać. Pogoda tak piękna była w weekend że grzechem było by nie skorzystać ;)
W niedziele po południu i wieczorem byłem, widocznie się wymijaliśmy ponieważ serwer tak szwankował i cofał czas że się odechciewało - więc grałem "w kratkę" :/ a szefa mało było.
Na poczÄ…tku tygodnia na bank siÄ™ spotkamy to obgadamy sprawÄ™. Nosimy przy sobie radio 90% czasu wiÄ™c nawoÅ‚uj :) Pozdrawiam. 
« Last Edit: May 21, 2012, 09:25:32 AM by SoulRak3r »
« Reply #8 on: May 21, 2012, 04:55:18 PM »

Praktycznie dziennie jestem ale np wczoraj serv szalał wiec więcej off niż grania poza tym pisze ze na kanale 1996 można do nas zagadać tam na 100% kogoś znajdziesz:)
Budujemy bazę wiec ciągle jesteśmy w biegu i nie irytuj się skoro pisze nekro i radiostacja to próbuj obu sposobów :)
« Reply #9 on: May 23, 2012, 08:30:07 PM »

Powstał już pierwszy kościół na pustkowiach nie opodal Broken Hills wszystkich zainteresowanych wstąpieniem w nasze szeregi zapraszamy na kanał radiowy 1996 :)

Przeważnie zawsze ktoś na nim jest a najprędzej dorwiecie nas wieczorami...
« Reply #10 on: May 27, 2012, 04:55:24 PM »

To żyjecie czy nie ?
Bo albo ja mam problem żeby na was trafić albo was po prostu nie ma.
Fajnie by się pograło w stylu (nie robić wszechmocnych buildów i pruć do innych bezmyslnie)
Tylko ,że to trza się inaczej zgadać niż "Na kanale 1996 i w hall of death"
Bo nie każdy ma czas cały dzień kampić na was i liczyć na szczeście, że trafi.
« Reply #11 on: May 28, 2012, 08:51:55 AM »

Wybacz nam ale ostatnio serwer cofają i mało kiedy jesteśmy aż nie zniknie ta ciekawa dolegliwość cofania się w czasie na pustkowiach:)
Poza tym kilku z nas pracuje wiec nie zawsze jesteśmy wszyscy a nie raz nie ma ani jednego
« Reply #12 on: May 28, 2012, 09:56:51 AM »

Twoja grupa robi jakieÅ› PvP ???
« Reply #13 on: May 28, 2012, 10:09:29 AM »

Tymczasowo nie ma PvP

Powstaje forum by nie zaśmiecać tego tematu wszyscy chętni proszeni są o rejestrowanie się i czytanie istotnych informacji odnośnie grupy:)
jednakże prosimy o cierpliwość forum powstaje dopiero wiec nie wszystko na stronie będzie od razu działać perfect

http://www.theordertheblackhands.fora.pl/
« Last Edit: May 28, 2012, 10:39:40 AM by SolidSnake »
« Reply #14 on: May 28, 2012, 11:00:47 AM »

a macie zamiar być gangiem PvP  ??? sÄ… takie plany  ???  ;)
Pages: [1] 2

Page created in 0.026 seconds with 21 queries.