Other > Polskie Pustkowia

THE ORDER !! REKRUTACJA OTWARTA

<< < (2/4) > >>

Beret:

--- Quote from: delgado88a on May 16, 2012, 03:14:23 pm ---W jaki sposób mozna rozmawiac przez radio? Mam sygnał od was

--- End quote ---
1. http://fodev.net/forum/index.php/topic,20268.465.html <- Tu to by lepiej pasowało...
2. Posiadając radio piszesz "/r Twoja Wiadomość".
    Lub piszesz "Twoja Wiadomość" i trzymając Shift naciskasz Enter.

Eschios7:
Troche jestem zawiedziony, nie mogę spotkać mastera gangu.
Pisząc o kontakt dowiedziałem się, że korzystają ze skypa i dołączyli do tego "szukamy tylko poważnych graczy"
Miejsce spotkania czas ... czas prawie caly dzień. Gdzie nikogo nie można spotkać.
Ogarnijcie się albo chcecie nowych graczy albo nie.

SoulRak3r:

--- Quote from: Eschios7 on May 20, 2012, 05:52:17 pm ---Troche jestem zawiedziony, nie mogę spotkać mastera gangu.
Pisząc o kontakt dowiedziałem się, że korzystają ze skypa i dołączyli do tego "szukamy tylko poważnych graczy"
Miejsce spotkania czas ... czas prawie caly dzień. Gdzie nikogo nie można spotkać.
Ogarnijcie się albo chcecie nowych graczy albo nie.

--- End quote ---
Spokojnie. Bez nerwów:) Startujemy więc mało nas to i troche ciężej spotkać. Pogoda tak piękna była w weekend że grzechem było by nie skorzystać ;)
W niedziele po południu i wieczorem byłem, widocznie się wymijaliśmy ponieważ serwer tak szwankował i cofał czas że się odechciewało - więc grałem "w kratkę" :/ a szefa mało było.
Na początku tygodnia na bank się spotkamy to obgadamy sprawę. Nosimy przy sobie radio 90% czasu więc nawołuj :) Pozdrawiam. 

SolidSnake:
Praktycznie dziennie jestem ale np wczoraj serv szalał wiec więcej off niż grania poza tym pisze ze na kanale 1996 można do nas zagadać tam na 100% kogoś znajdziesz:)
Budujemy bazę wiec ciągle jesteśmy w biegu i nie irytuj się skoro pisze nekro i radiostacja to próbuj obu sposobów :)

SolidSnake:
Powstał już pierwszy kościół na pustkowiach nie opodal Broken Hills wszystkich zainteresowanych wstąpieniem w nasze szeregi zapraszamy na kanał radiowy 1996 :)

Przeważnie zawsze ktoś na nim jest a najprędzej dorwiecie nas wieczorami...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version