Other > Polskie Pustkowia

THE ORDER !! REKRUTACJA OTWARTA

(1/4) > >>

SolidSnake:
Nowo powstała grupa THE ORDER poszukuje nowej krwi w swoje szeregi. Poszukujemy ludzi chętnych do gry nie koniecznie co dzień ale lojalnych i oddanych sprawie, nie patrzymy czy masz 1LVL czy tez kupę szpeju i nim szpanujesz duży nacisk stawiamy na grę zespołową w koleżeńskich klimatach.

W grze stacjonujemy tymczasowo w nekropolis w HALL OF THE DEAD jesteśmy mnichami THE ORDER w nekropolis spędzamy nasz czas na modlitwach i udoskonalaniu się duchowo oraz planując pielgrzymki do innych miast w celu nawrócenia na naszą wiarę ludzi dobrej woli którym nie jest obojętne cierpienie drugiego człowieka na pustkowiach...naszymi przewodnimi słowami jest VERITAS AEQUITAS i będziemy dążyć do zaprowadzenia porządku na pustkowiach i budowanie kościołów naszych na całych pustkowiach

Cytat z Biblii THE ORDER..
"... zostaliÅ›my wybrani by ogÅ‚osić istnienie THE ORDER Å›wiatu byliÅ›my Å›wiadkami dobroci i miÅ‚osierdzia wybraÅ„ca i opowiadaliÅ›my przez lata o tym innym.... WeÅ›cie nas poznacie ..nie chcemy byÅ›cie byli biedni i gÅ‚odni..nie chcemy dla was zmÄ™czenia ni choroby..lecz dostrzegliÅ›my wasze zÅ‚o i poÅ‚ożymy mu kres...co dziennie bÄ™dziemy rozlewać krew zÅ‚ych ludzi aż spÅ‚ynie z nieba jak deszcz...Nie zabijaj, Nie gwałć, Nie kradnij to reguÅ‚y postÄ™powania które powinny być bliskie każdemu czÅ‚owiekowi bez wzglÄ™du na wiarÄ™..to nie sÄ… grzeczne sugestie lecz reguÅ‚y postÄ™powania kto ich nie przestrzega zapÅ‚aci najwyższa cenÄ™...sÄ… rożne stopnie zÅ‚a prosimy was byÅ›cie nie przekraczali granic chciwoÅ›ci prowadzÄ…cej do morderstw,kradzieży itp wystÄ™pków na sÅ‚abszych graczach..bo znajdziecie siÄ™ w zasiÄ™gu naszego dziaÅ‚ania...JeÅ›li je przekroczycie pewnego dnia odwrócisz siÄ™ za siebie i ujrzysz THE ORDER  to bÄ™dzie DZIEŃ ZAPŁATY...i poÅ›lemy was po sto kroć do waszego boga...."

Zgłoszenia przyjmujemy na PW lub bezpośrednio w nekropolis w HALL OF THE DEAD
W nekropolis proszę uzbroić się w cierpliwość często jesteśmy na pielgrzymkach do innych miast.

delgado88a:
Witam zacząłem dziś grać. Mój nick to 'Delgado' Level.6

SolidSnake:
W nekropolis w HALL OF THE DEAD można mnie spotkać jak i innych członków THE ORDER w tygodniu w godzinach miedzy 15:00 a 21:00 w sobotę i niedziele miedzy 8:00 a 20:00.

SolidSnake:
Dla zainteresowanych.. jeśli posiadasz radio wejdź na kanał 1996 zawsze gdy jesteśmy dostępni odpowiemy i podpowiemy gdzie aktualnie się znajdujemy:) Zapraszamy w nasze szeregi:)

delgado88a:
W jaki sposób mozna rozmawiac przez radio? Mam sygnał od was

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version