Other > Zaginione holotaśmy
Czołem, napisz kim jesteś wędrowcze!
Maxim:
Nick: NecroCaninus
Zawód: Szalony Młotkowy aka górnik.
Jak dotąd z 50 potwierdzonych sztywnych w tym 3 ludzi, zapoznanych z młotkiem. Nie wystrzeliłem w tej grze ani jednego pocisku jak na razie, jedyne co by się przydało to namiot :P bo mi coś braminy nie podchodzą w ecounterach.
Soyer:
--- Quote from: Szef on January 11, 2010, 08:22:48 pm ---Soyer, ale gadałem z SoyeRem i on mówi, że Soyer to może, ale SoyeR to Ty nie jesteś :P
--- End quote ---
Chłodna opowieść. Thomas Soyer, początki fonline(sporo osób napewno pamięta ;D) zauważyłbym gdybym był SoyeR a nie Soyer, mam nadzieje że Cie przekonałem bo jakoś niechce mi się wdawać w gadkę o "r" na końcu mojego imienia 8)
edit//
Siema Cerberix :D
L4zik:
Witam i pozdrawiam wszystkich
Ł4zik
miejsce narodzenia: ??? środek zafajdanych pustkowi
specjale:Energetyka,nauka,naprawa
moje pierwsze sekundy na postapo ...w pierwszej sekundzie chcieli mnie okraść więc uciekłem , dobiegłem do szeryfa i dostałem 180dmg w plecy jak gadałem z gliną ... stróż prawa nie zareagował jak zostałem zarżnięty metr od niego no cóż ...TO JEST prawdziwy fallout. :) może ktoś pomóc choć noża jakiego żeby ze szczurami walczyć xD
Pozdrawiam Szperaczy z OldTown a innych zapraszam na ten porypany konwent :D
Sklonowali mnie i coś popaprali ;) teraz już Lazik i inne skille. Inteligenci mają ciężko ...pozdrawiam do zobaczenia w Pub w Hub ;]
Raien:
Nick: Lord Raien
Zawód: Lider teamu LAW i członek Rady Nadzorczej korporacji Far Go Traders,
Specjalizacja: Armorer 3 lvl
Nick: Emperor
Zawód: Członek teamu LAW i szef ochrony w korporacji Far Go Traders
Specjalizacja: Small Guns 2 lvl
SmartCheetah:
Have no fear, Cheetah is here! :>
Co tu się będę długo przedstawiał.
One of the former Rotators and REPOMEN leaders(Ex-Enclave commando, but shh.)
Ci co grali we wcześniejsze bety z całą pewnością mnie znają. Mutanty z NMA prawdopodobnie też. Anyway, dopiero teraz rejestruję się na forum.
Co do samej gry; aktualnie odpoczywam i zbieram siły na większy powrót. Ale zazwyczaj jestem tym skurwielem który cedzi czymś ciężkim po wszystkim co się rusza z pobliskich krzaków.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version