Úvodem, jako staÅ™iÄký hrÃ¡Ä série falloutů, jsem byl Å¡tÄ›stÃm bez sebe, když jsem zjistil, že byl vydán fonline. Bohužel v krátké dobÄ›, jsem doÅ¡el v zklamánÃ. Multiplayer sice funguje, fungujà souboje, ale to je asi tak vÅ¡echno. ÄŒÃm mÄ› hranà odradilo, je absolutnà nedomyÅ¡lenost právÄ› onoho systému boje multiplayeru. Jsem dlouholetý mmporg hrÃ¡Ä různých žánrů, pÅ™edevÅ¡Ãm UO i pÅ™esto, že vezmu v úvahu, že fallout je hra stavÄ›ná na jiném principu i tak nevidÃm ve hÅ™e žádný prvek zábavy. Jestliže jsou nÄ›jaké questy, tak na moc jsem jich nenarazil, spÃÅ¡e jsem se potýkal s prasenÃm hráÄů, Äehož jsem odpůrcem. Je moc fajn udÄ›lat multiplayer, ale zásadnà prvky mmporg by se mÄ›ly dodržovat a nehledÄ› na typu hry. Fallout je hra rozmanitá s Å¡irokým spektrem možnostà ohlednÄ› questů a vÅ¡eobecného fungovánà ve svÄ›tÄ› takovém, což multiplayer nabÃzà maximálnÄ› z deseti procent. Doufám, že je vÅ¡e v pÅ™Ãpravách a že se cesta multiplayeru bude postupnÄ› trochu blÞit mmporg a ne k bezhlavému nudnému zabÃjenÃ. Dotáhl jsem to na 9. lvl a hru smazal... PoÄkám jeÅ¡tÄ› nÄ›jaký Äas, zda-li bude hra zábavná a bude chuÅ¥ pÅ™ijÃt domů a jÃt si zahrát. TeÄ nikoliv.
Jaký majà názor ostatnà kritici?...
a komunita hráÄů kteřà ve svÄ›tÄ› fungujà a denodennÄ› hrajÃ?
Co se Vás na multiplayeru nejvÃc bavà ?
Co by jste nového zábavného pÅ™ÃvÃtaly ?
Naopak co nechcete aby se ve hře vyskytovalo ?
DÃky za VaÅ¡e odpovÄ›di.