Úvodem, jako stařičký hráč série falloutů, jsem byl štěstím bez sebe, když jsem zjistil, že byl vydán fonline. Bohužel v krátké době, jsem došel v zklamání. Multiplayer sice funguje, fungují souboje, ale to je asi tak všechno. Čím mě hraní odradilo, je absolutní nedomyšlenost právě onoho systému boje multiplayeru. Jsem dlouholetý mmporg hráč různých žánrů, především UO i přesto, že vezmu v úvahu, že fallout je hra stavěná na jiném principu i tak nevidím ve hře žádný prvek zábavy. Jestliže jsou nějaké questy, tak na moc jsem jich nenarazil, spíše jsem se potýkal s prasením hráčů, čehož jsem odpůrcem. Je moc fajn udělat multiplayer, ale zásadní prvky mmporg by se měly dodržovat a nehledě na typu hry. Fallout je hra rozmanitá s širokým spektrem možností ohledně questů a všeobecného fungování ve světě takovém, což multiplayer nabízí maximálně z deseti procent. Doufám, že je vše v přípravách a že se cesta multiplayeru bude postupně trochu blížit mmporg a ne k bezhlavému nudnému zabíjení. Dotáhl jsem to na 9. lvl a hru smazal... Počkám ještě nějaký čas, zda-li bude hra zábavná a bude chuť přijít domů a jít si zahrát. Teď nikoliv.
Jaký mají názor ostatní kritici?...
a komunita hráčů kteří ve světě fungují a denodenně hrají?
Co se Vás na multiplayeru nejvíc baví ?
Co by jste nového zábavného přívítaly ?
Naopak co nechcete aby se ve hře vyskytovalo ?
Díky za Vaše odpovědi.