Other > Polskie Pustkowia

Build pod BG

<< < (3/6) > >>

Krupniok:
Boneheada tylko dołożyć (4 int styknie, outdoora można sobie odpuścić) i faktycznie jak na bezdragowca niezły.

Wichura:

--- Quote from: Krupniok on March 28, 2012, 10:50:29 am ---Kurwa, Wichura - to już zaczyna się robić karykaturalne... Build pod flamera - tylko w SQ.
--- End quote ---
W kategoriach małpy PvP to rzeczywiście jest śmiech na sali i musiałbym się z czosnkami na łby pozamieniać, żeby polecać to komuś do kampienia sracza, ale na ponure powajpowe czasy głodu i drogiej amunicji sprawdził się świetnie. Na pierwszą postać też nie jest taki zły, flamera i amunicję do niego robi się ze śmieci, dałem tym radę sfajczyć nieco centaurów i innych niemilców, jak już miał 2x Pyromaniaka. Ba, nawet teraz jest tak użyteczny, że ani myślę robić ~deleteself. No i nie było powiedziane jaki to ma być BG, no nie? :>

Ludzika Ageroma nie chce mi się komentować, ale od trzech wajpów trait (nie perk!) Fast Shot nie działa na broń, która nie ma trybu celowania. Czyli praktycznie wszystkie BG oprócz bozara - mam taki wilgotny sen o snajperze BG, ale dopóki nie znajdę obfitego źródła bozarów, pozostanie to snem.

Do rzeczy - całkiem nieźle w turach radzi sobie coś takiego, nosi M60:

Zaręczam, że obsysa po same bile, z M60 nie da się biegać, a w turach i tak nikt nie gra, więc ludzik jest kompletnie bez sensu. Ale jakoś nie widać wielu chętnych do podzielenia się czymś lepszym, wszak konstrukcja ludzika to tajemnica i poważny biznes. Wiadomo, że wygrywa się buildami, chuj ze skillem, organizacją i ogarnięciem gry. Dlatego ważne jest, by pracowicie zakrywać SPECIAL na screenach.

Polecę w dygresję jak dzik w lebiodę - to trochę jak z pewnym nabzem, który w zeszłym wajpie zjawił się w Sierocińcu i od progu gromkim basem zażądał najlepszego pancerza w grze. Dałem mu nowiutkie świeżo naruchane BA, bo byłem cholernie ciekaw co z nim zrobi. Założył na jakiegoś swojego pokraka z zabójczym combo Finesse + Fast Shot (no, nie pamiętam czym biegał, ale był przekonany o własnej zajebistości w kwestii konstrukcji postaci i nie słuchał dobrych rad), wyszedł na pustynię i umrzył od raidersów. A potem rzucił się do mnie z pretensjami, że co ja za gówno mu dałem i on się tak nie bawi.

maciek83:
no ja dalem mu pod brd bo chyba najpopularniejszy, pod kryty z lsw podobno lepiej sie sprawdza w tc ale to jest wyzsza szkola jazdy, bazooka to samo wlasciwie tylko do pvp, no niektorzy jeszcze leveluja na niej a potem to juz tylko pvp

Vilgefortz:
Bazooka tylko do pvp? Na grupowe akcje pve tez sie kilka bierze, fajne efekty :)

Chrupek:

--- Quote from: Wichura on March 28, 2012, 02:45:51 pm ---Ludzika Ageroma nie chce mi się komentować, ale od trzech wajpów trait (nie perk!) Fast Shot nie działa na broń, która nie ma trybu celowania.

--- End quote ---

Hehe, ale idąc tym tropem to powinno być -2AP, bo mini przecież dwuręczny:]

A tutaj mój build BG do PVE:

http://www.nitue.net/#fcp/direct!id=4179

traity: bloody mess i loner. Jak toto wylevelowac?

Na początek flamer i molraty. Jak już masz tafnesy, to siekaj zmutowane molraty.
Jeszcze później, zrobiony w 10minut krafter robi ci m60, dokładasz do tego ammo zlootowane z khan raidersów, i idziesz na unity, po miniguny:)
Z mini levelujesz na floaterach i centaurach.

Dla wszystkich smartassów: build pod pve, taki praktycznie niezabijalny. Nie przekonuje nikogo, żeby iść nim na tc. Tani, łatwy do wylevelowania i farmowania wszelakich itemzzzzów dla innych postaci.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version