Other > Polskie Pustkowia

Pomoc dla zielonego

<< < (2/4) > >>

blahblah:
Ogólny poradnik:
Miasta na północy, poza VC, są niestrzeżone. Oznacza to, iż każdy tam może strzelić ci w łeb.
Pozostałe miasta są strzeżone. Oznacza to, iż każdy tam może strzelić ci w łeb, ale po fakcie straż będzie próbowała go za to zabić.

Poczytaj Wiki (jest na górze każdej strony link) oraz zrób sobie nową postać, dając jej parzystą liczbę EN (bo dostajesz bonus HP równy połowie EN, czyli 5 i 4 tak samo dają 2 HP co level) oraz 10 AG żeby sobie na spokojnie w TurnBased (do włączenia w opcjach) móc kopać skorpiony między oczy.

Jak widzisz drzewka to klikaj aż owoce się skończą. Z owocami idziesz do barów itp i sprzedajesz je w zamian za mausera i trochę ammo. W ten sposób możesz strzelać moleratom między oczy aż do znudzenia.

Wsciekly Max:
PA mam tylko 8, więc lekka dupa. Stworzyłem sobie drugą postać ale nie mogę się na nią zalogować (bug?).

Sorisso:
server off na pierwszej stronie forum fonline na samym dole masz server status

Wsciekly Max:
Ej, aż taki noobek nie jestem ;) Drugą postać stworzyłem na włączonym serwie i próbowałem zalogować się też na włączonym serwie, ale dupa, wyświetla się ze zły login lub hasło :/ A na pierwszą postać moge zalogować się bez problemu jeśli serwer jest on. Co jest nie tak?

Wichura:
No to ja właściwie nie mam tu już wiele do dodania.

--- Quote from: Rage master on March 07, 2012, 06:30:59 pm ---idz na kanal irc 2238 i poszukaj Wichuja zwanego poniekąd wichurą

--- End quote ---
"Wichuj" mówią do mnie tylko ludzie, którzy klękali minimum pięć razy do mojego miecza i bardzo im się podobało. Na IRCu występuję jako "Wichura", kanał #2238 lub #sq.

--- Quote from: Rage master on March 07, 2012, 06:47:35 pm ---mirc forestnet. kanal 2238 albo niech ci crafterzy lopat dadza linka na ich forum

--- End quote ---
Link jest w moim podpisie, wystarczy kliknąć w obrazek.

--- Quote from: racoon on March 07, 2012, 06:50:20 pm ---idz do ncr tam kazdy siedzi. w innych miastach albo cie zabija albo nikogo nie ma.

--- End quote ---
Nie siedzę w NCR, co mnie omija?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version