Other > Polskie Pustkowia

Pomoc dla zielonego

(1/4) > >>

Wsciekly Max:
Witam wszystkich, dzisiaj udało mi się (po godzinie prób, grzebania po necie i przekopywaniu for) odpalić FOnline 2238. Mimo dużego zapału przeżyłem pewne rozczarowanie. Cały ten świat to jakby świat duchów. Natknąłem się na bodajże dwóch graczy i to tyle. Nie mogę nawet zdobyć jakiegokolwiek przydatnego przedmiotu do ekwipunku (na starcie nie mam żadnego przedmiotu oprócz paczki fajek i kilku innych śmieci, a wszystkie szafki puste). Gdzie nie pójde na pustkowia to rozwalają mnie byle dzikusy czy szczury, miasta są puste.

Jestem kompletnie zielony, ale nie wiem, może to wina złego serwera? Podam jego współrzędne;

fonline2238.net  2238

Jeśli tak, to znacie jakiś serwer gdzie gra większa ilość osób i jest coś do roboty?

Pozdrawiam i proszę o wyrozumiałość dla noobka w grach MMORPG ;)

Rage master:
idz na kanal irc 2238 i poszukaj Wichuja zwanego poniekąd wichurą

Tomowolf:

--- Quote from: Rage master on March 07, 2012, 06:30:59 pm ---idz na kanal irc 2238 i poszukaj Wichuja zwanego poniekąd wichurą

--- End quote ---
hejter co?

Panu "Zielonemu" polecam zajrzeć na kanał #sq może co śtam pomożemy, zależy od IQ osoby potrzebującej.

Wsciekly Max:

--- Quote from: Tomowolf on March 07, 2012, 06:31:52 pm ---kanał #sq
--- End quote ---

Ale jaki kanał? Czego? (tak, jestem noobem ale proszę o cierpliwość i wyrozumiałość, moja styczność z graniem przez internet zaczęła się i skończyła na CoD 4).

Tomowolf:

--- Quote from: Rage master on March 07, 2012, 06:47:35 pm ---mirc forestnet. kanal 2238 albo niech ci crafterzy lopat dadza linka na ich forum

--- End quote ---
krefterzy łopat chue chue.

najlepiej wejdź na stronę www.forestnet.org , wpisz w miejsce kanału "sq" i nick w odpowiednie miejsce.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version