Other > Československé fórum

15 hodin snazeni ale Fonline porad nejde :( pokorne vas prosim poradte mi

<< < (2/4) > >>

Skull145:
Mno to je divny i kdyz mam ten novej co nepotrebuje upload tak jsem to stejne vcera zkousel tak 5x uploadnout a stejne to neslo a hle najednou to jde !!!!! Sakra ja sem tak rad!!!! Fallout online !!! Juhuu du hrat :-) Snad me to nesklame a i kdyz tak Fallout 2 vzdycky bude nejlepsi rpg co kdy vzniklo ;)

Skull145:
JJ udelal sem a jde to dekuji ti dobry muzi ale nechtej me potkat v pustine nebot ma postava je silne negativni :D nee dik du hrat :-) To je fakt parada protoze Fallout 2 me uz nebavi pac jsem ho dohral nejmin 10xtakze neco novyho parada :-) Fakt jsem stastnej jak decko co dostalo darek :o)

Kelin:
Rád jsem pomohl, očividně tuhle hru nehraješ moc dlouho, měl bys mít na paměti že je to tisíce mil vzdálený starýmu dobrýmu Fallout 2, zkrátka je to úplně jiná hra i když vypadá podobně. Nicméně je tu mnoho aspektů, které dělají z FOnline něco neobyčejného. Přeju hodně zábavy.

Skull145:
No mas pravdu ! Vzdy jsem tu cetl at si prelouskam manual kdyz zacinam ale ja mavl rukou a rekl sem si dyt fallout 2 hraju od 98 to nepotrebuju jsem skilla....no pripojil sem se a mam jen otevrenou pusu :D Fakt je to jiny ten manual si prectu protoze sem noob

Bantz:
Mam dojem, ze offic manual je uz pres dva roky starej. Spis poradne procti sekci Survival Guides tady na forku a koukni na wiki, tam jsou zacatky docala pekne popsany.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version