Other > Československé fórum

15 hodin snazeni ale Fonline porad nejde :( pokorne vas prosim poradte mi

(1/4) > >>

Skull145:
Dobry den
Po 15 hodinovem stazeni a preinstalaci windowsu jsem jiz vazne v koncich :-( Vzdy kdyz se chci pripojit a dam play hodi me to zpatky do menu a napise to fonline connection established...authentication podle me nejspise chyba v registraci (kde je nejaka) nebo v IP adrese tak vas opravdu prosim mohli byste mi sem dat bud aktualniho klienta s Ip adresou nebo nejake rady ktere mi pomuzou ? Nejdrive jsem si myslel ze to je tim ze mam win 7 tak jsem preinstaloval na win xp ale i tak to nejde :/

Skull145:
*snazeni

Kelin:
Měl jsem kdysi podobný problém, ale záhy jsem ho vyřešil, už ani nevím jak. Možná by pomohlo nakopírovat sem obsah souboru FOnline.log, abysme viděli v čem může (a nemusí) být zakopaný pes.

Určitě bych zkusil následující věci:
- vypnout všechny softwarové firewally
- zkontrolovat, zda je klient aktuální (tzn. updater píše no files needed nebo něco podobnýho)
- zkusit spustit jak FOnline.exe tak FOnlineGL.exe (kdoví, třeba jeden nefunguje a druhý jo, takhle to mám já)

Skull145:
[Game Options]
Language = engl
WinNotify = True
SoundNotify = False
InvertMessBox = False
Logging = True
LoggingTime = False
FixedFPS = 100
ScrollDelay = 10
ScrollStep = 12
TextDelay = 3000
LangChange = 0
AlwaysRun = False
RemoteHost = 94.23.237.127
RemoteHost_0 = localhost
RemotePort = 2238
ProxyType = 0
ProxyHost = 127.0.0.1
ProxyPort = 1080
ProxyUser =
ProxyPass =
ScreenWidth = 800
ScreenHeight = 600
Light = 20
FlushValue = 100
BaseTexture = 1024
FullScreen = True
VSync = False
AlwaysOnTop = False
Animation3dSmoothTime = 250
Animation3dFPS = 0
MusicVolume = 100
SoundVolume = 100
DefaultCombatMode = 0
IndicatorType = 0
CombatMessagesType = 0
DamageHitDelay = 0
Multisampling = -1
ProxyHost_0 = localhost
PS: mam verzi klienta z ro ledna 2012 je to par radku po de mnou a tam rikaji ze to update nepotrebuje a ze update stahuje strasne pomalu a jestli vubec...

Kelin:
V tom to bude, to sice říkají ale přečti si kdy bylo  :)

Realita je taková, že včera 4.února vyšel opravný patch, takže nažhav updater a stáhni nový soubory (pokud nemáš ve složce data soubor faction001.zip, tak je něco špatně).

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version