Other > Československé fórum

Přátelská rozmluva mezi VSB&Hawks

<< < (18/31) > >>

Bantz:
V tehle hre uz jsem utopil mnoho hodin. Na to, abys nahrabal stuff potrebujes spoustu hodin.

V tomto smeru je stejna jako jakakoliv jina aktivita-stoji te minimalne cas.

Stuff je virtualni jen do te doby, dokud nemusis stravit zadne usili abys ho ziskal. Jedna vec je, kdyz te nekdo zpkackuje-to je soucast hry a jeden z duvodu proc to hrajem a da se rict ze je to fer.
Ale kdyz te nekdo zradi a okrade timto zpusobem,  tak to neni o nic mensi, nez kdyz te nekdo okrade v realu.

Takze ten kdo to udelal, myslim ze to byl ProKiller, ne Doc Spad, je kurva, kterou kdybych potkal na ulici tak bych se k nemu choval stejne, jako kdyby mi vytahl z penezenky dve stovky.

Fewer:
Hovinko přečti si co jsem psal. Nemluvil jsem o sobě, ale o nečlenovi the hawks takže normálnímu hráči, který byl zabit VSB
Hololasimo tvá matka na tebe musí být pýšná  ;)  hlavně tím jak si zabil 2 spoluhráče
Sarakine hololasima se mě ptal co mají hawks proti všb-teď to chápu i já a svůj názor zkusím rozšířit mezi všechny Čechy a Slováky co potkám  ;)

Hovinko:
Potenciální člen Hawks, co s nimi hraje, přátelí se, chodí snima a má přístup na mumble, je hawk.

NO ?

Sarakin:
Moja verzia pripadu DocSpad: ProKiller nam vykradol novacikovsku bazu a DocSpad ho kryl (co do urcitej miery chapem ,kedze su kamosi). Presli viac ako 2 roky, pricom sme mali niekolko wipov a DocSpada ja uz moc neriesim.
Celkovo baserapping je najvacsia zakeracina co sa moze vo FOnline stat a nie som moc rad, ze sme sa ich par zucastnili (aj ked asi pravom)

Johnny Nuclear:
no Spad je PKčko tímpádem je to důvod proč ho já budu zabíjet.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version