Other > Československé fórum

Přátelská rozmluva mezi VSB&Hawks

<< < (15/31) > >>

-Fojtik-:

--- Quote from: mixhail on January 27, 2012, 12:19:06 am ---A to se asi tveho ega hodne dotklo, co? Tohle si jeste urcite nikdo ke tve osobe nedovolil rict. Jaka drzost...

V tom pripade se velmi omlouvam, pane Fojtik. Mohu svou otazku formulovat jinak?

Tenhle prispevek myslite vazne, pane Fojtik?

Ale ne, beru zpet, zadnou odpoved nechci. Jen jsem se chtel tohodle zabavneho flamu taky trochu aktivne zucastnit. Bylo tady moc mrtvo, tak ted to aspon trochu zije :)

Nicmene to nic nemeni na tom, ze z mych zkusenosti jsou PK Hawks a nikoliv VSB.

--- End quote ---

Omluva přijata, trollovaní ne.

Mayck:

--- Quote from: Paladin on January 27, 2012, 04:07:19 am ---Jinak moc pekny TC ,budete to muset a asi vic promyslet a cucnout si z dvojek ,protoze nechat ve 4-5 modracich vyhnat celou bandu proxin no .... myslim ze to tech 20 grease gunu za tu srandu stalo :)

--- End quote ---
Naprosto souhlasím, těch 20 grease gunu mi za to stálo, víte jak dlouho bych to farmil?

Fewer:
http://imageshack.us/photo/my-images/577/screen27012012205701.jpg/

Prosím už nikdy o sobě neříkejte, že jste antiPK.
Já jsem možná člen nepřátelské frakce, ale Jack.Tashi je prostě nováček, který není zapsaný v hawks a tudíž není členem.

Sarakin:
Collateral damage

Hololasima:
Ty vole a ten zbabělec co ho zabil ho ještě lootuje! Fakt ty vole ...ja sem ho videl jak pribehl ale ze vas zabije to sem netusil

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version