Other > Československé fórum
Přátelská rozmluva mezi VSB&Hawks
Fewer:
johnny jestli si to nepochopil tak to bylo adresovano tobe
Plenitel:
bez PKcek by ta hra nemela takovou jiskru... neboj zkontaktuju si stary kamose z NINE GHOULS a pude brazdit vsecko co se hejbe... samotnyho by me ta hra v poklidu bez PK nebavila... to muu jit hrat rovnou the sims.
Johnny Nuclear:
--- Quote from: Plenitel on February 10, 2012, 04:17:09 PM ---bez PKcek by ta hra nemela takovou jiskru... neboj zkontaktuju si stary kamose z NINE GHOULS a pude brazdit vsecko co se hejbe... samotnyho by me ta hra v poklidu bez PK nebavila... to muu jit hrat rovnou the sims.
--- End quote ---
vÅ¡ak PkÄek je zatÃm dost :)
Kopco:
--- Quote ---no jo asi vas doma malo mlatili...
--- End quote ---
no jo teba zase asi bili až moc :)
--- Quote ---mesto ste ziskali stejnym zpusobem...
--- End quote ---
"stejné" na tom bolo len to že sme stáli v meste :) len nie zamknutý ale pred kostolom a general store :)
--- Quote ---ste proste ubozaci
--- End quote ---
toto bolo ubohé by som skôr povedal :) je mi ľúto že vás eÅ¡te život nenauÄil že to je len hra a nadávaÅ¥ niekomu že "ty ubožiak" alebo "apofisko a kopco = negramotný a jebnutý" je fakt na úrovni základnej Å¡koly ... ja som to tiež tak robil ale keÄ som bol 6tak :) v CSku :) ale nebol som zdrogovaný...
--- Quote ---vubec tahni v prdel a hrej inou hru
--- End quote ---
:D to by si musel byť niekto iný aby si mi toto mohol hovoriť...
--- Quote --- a budete remcat..
--- End quote ---
no tak ako podľa tvojich prÃspevkov usudzujem že jedine plaÄeÅ¡ ty pretože si už ani neni schopný napÃsaÅ¥ vÅ¡etko do jedného prÃspevku :)
RestarT:
--- Quote from: Kelin on February 10, 2012, 02:12:09 PM ---KlidnÄ› se tu pohádejte do krve kluci, ale argumentujte trochu rozumnÄ›. Takovýhle káránà RestarTe bych oÄekával od uÄitele Äeského jazyka (což ty urÄitÄ› nebudeÅ¡) a né od postpubertálnÃho mladÃka, kterému doÅ¡ly argumenty a tak vytáhne znalost ÄeÅ¡tiny. Se troÅ¡ku prober a pÅ™eÄti si po sobÄ› svůj pÅ™ÃspÄ›vek, když pominu chybÄ›jÃcà interpunkci, typografická úprava textu jako jsou malá pÃsmena po ukonÄovacÃm znaku vÄ›ty jen dokazujÃ, jaký jsi barbar! Ty jsi skuteÄnÄ› ten poslednÃ, který by mÄ›l na nÄ›co takového poukazovat.
PS: PÅ™ÃÅ¡tÄ› se na nÄ›jaký PS radÄ›ji vy...
--- End quote ---
Hehe, sorry buddy, ale je rozdÃl mezi tÃm když záměřnÄ› pÃÅ¡u bez interpunkce a tÃm když Plenitel pÃÅ¡e I/Y jako hovado. Ale chápu, že vy Hawkové se ze zoufalosti musÃte chytat Äehokoliv.
--- Quote ---neznam ve zkutecnem zivote.. protoze jestli ste takovy curaci jako ve hre... je mi vas lito..
no jo asi vas doma malo mlatili...
--- End quote ---
Ano a to, že nás urážÃÅ¡ na hernÃm fóru z tebe dÄ›lá frajera a z nás Äuráky? Zkus chvilku abstinovat abys vidÄ›l že svÄ›t je jinej než si ho pÅ™edstavuje tvá oÄividnÄ› vyhulená/vyfetovaná hlava.
--- Quote ---bez PKcek by ta hra nemela takovou jiskru... neboj zkontaktuju si stary kamose z NINE GHOULS a pude brazdit vsecko co se hejbe... samotnyho by me ta hra v poklidu bez PK nebavila... to muu jit hrat rovnou the sims.
--- End quote ---
Wow, takže kámoÅ¡i z NINE GHOULS? A to je kdo prosimtÄ›? :D Asi nÄ›jakej hodnÄ› drnej gang, když je tÅ™eba aby jeho jméno bylo psáno s CAPS LOCKEM. My budeme jenom rádi, že nám na serveru pÅ™ibude pár cviÄných terÄů v koženkách...
Já si myslÃm, že Hawks by se mÄ›l smÃÅ™it s tÃm, že mÃsto prvnÃho CS/SK gangu jim prostÄ› patÅ™it nebude. VždyÅ¥ jedinej kdo je ochtonej s Váma spolupracovat jsou BBS (asi jsou už hodne zoufalÃ, chudáci).
Už je to OK Keline?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version