Other > Československé fórum
Přátelská rozmluva mezi VSB&Hawks
Hololasima:
A vzali se nakonec?
A jestli neumřeli tak jsou spolu dodnes.
RestarT:
--- Quote from: Plenitel on February 10, 2012, 06:00:56 am ---par dni sem zkoumal hru.. a bavil se... nakoupil sem par bazi... sehnal tisice naboju.. zalozil si meho oblibeneho armorera... a zacal zosnovat muj skveli plan pomsty..
--- End quote ---
přišel ses teda pochlubit nebo si pobrečet?
--- Quote ---PKcko se zeme stava, tim se nerodim... ted se ktomu hrde prihlasim.. sem PK a nevadi mi to.. ale nezabijim uplne kazdyho...
--- End quote ---
brečíš že tě VŠB zabila a teď děláš to stejný...
--- Quote ---ale dokopal sem lidi k TC.. novej system si vyzaduje hodiny valceni..
--- End quote ---
OPRAVA: novej systém si vyzaduje hodiny nočního postávaní v zamčených hotelových pokojích...
--- Quote ---byla to krvava zkusenost ale mesto padlo..
--- End quote ---
jo no zvlášť když mezi Váš naběhl 1 týpek s bombou a vyvraždil celej pokoj kde jste byly zakempení
--- Quote ---k modoku: VSB pride mi marnost volat si developera na nekoho kdo mi sebere mesto aby gengu stopnul loot z beden - jak detinske... zavist neni hezka vec.. a sahnete si samy do svedomi.
--- End quote ---
závist? kdo vám závidí když většina vašeho gangu chodí do pvp bez postav na lvlu 24? v přímým střetu dostanete klepec ve většině případů... vždyť i SOTi vzdali PvP s Váma protože se s Váma nedá pořádně bojovat když padnete po 1 ráně z avengeru...
PS: příště až budeš psát proslov tak si to buď napiš do wordu nebo si k tomu vem pravidla českýho pravopisu... za tohle by tě grammar nazi umlátil Pravidly českého pravopisu...
Kopco:
--- Quote ---a bavil se... nakoupil sem par bazi... sehnal tisice naboju..
--- End quote ---
a vytvoril 4 mestá a a stovky questov naprogramoval a a zlepšil ekonomiku hry a ... kámo ja som myslel že Jet je vymyslený iba vo Falloute..
--- Quote ---APK a PK: mezi temito dvema skupinami je jediny rozdil.. a to je uhel pohledu APK je horsi forma PK ktera se povazuje za neco jako svatou a zabijet vklidu muze ve jmenu spravedlnosti..
--- End quote ---
medzi nimi je rozdiel asi taký že PK zabíja každého na stretnutie.. APK zabijá PK a kreténov... to je dôvod prečo sme vás strieľali bez toho aby ste boli PK. :)
--- Quote --- novej system si vyzaduje hodiny valceni.. ale uspesne sme si vzali vesnici Klamat.
--- End quote ---
http://www.youtube.com/watch?v=n3eADKn6zy8 určite to my na to nemáme :)
--- Quote ---tak se nase oci obratili k hlavnimu kravimu mestu... byla to krvava zkusenost ale mesto padlo.
--- End quote ---
to teda bola máme z vás viac stuffu jak z bedne :D https://www.youtube.com/watch?v=B6kKpIf5WCY
--- Quote ---moje postava ma dnes dovrseny lvl 23 a tesi se na dalsi PVP.
--- End quote ---
tak to áno to si z tou PVP postavou musel veľa zbraní vykraftiť :)
Johnny Nuclear:
--- Quote from: Plenitel on February 10, 2012, 06:00:56 am ---k modoku: VSB pride mi marnost volat si developera na nekoho kdo mi sebere mesto aby gengu stopnul loot z beden - jak detinske... zavist neni hezka vec.. a sahnete si samy do svedomi. verim ze (cast texu chybi).
--- End quote ---
ano kempeni v zamčených pokojích a ve krajích mapy je jistě v rámaci pravidel hry. Jo a pokud vím žadný Gmko jsem na vás nevoval, stačilo to zmínit na IRC a už jste s tím daly pokoj, tím jste u mě o trošku stoupli :)
--- Quote from: Plenitel on February 10, 2012, 06:00:56 am ---APK a PK: mezi temito dvema skupinami je jediny rozdil.. a to je uhel pohledu APK je horsi forma PK ktera se povazuje za neco jako svatou a zabijet vklidu muze ve jmenu spravedlnosti..
--- End quote ---
nevíš o čem meleš kámo
--- Quote from: Plenitel on February 10, 2012, 06:00:56 am ---moje postava ma dnes dovrseny lvl 23 a tesi se na dalsi PVP.. vas Plenitel
--- End quote ---
Áno, celé VŠB se už třese strachy a dokonce v Arroyu strachy odpálili most.
--- Quote from: Plenitel on February 10, 2012, 06:00:56 am ---P.S.: povida se ze Fonline 2238 neni moc hra na jednotlivce... ale i jednotlivec muze znicit mocny geng...
kdo seje vitr... sklizi bouri
--- End quote ---
. . . . . :) :) :D ;D ;D ;D
Hects Hakal:
Proč se pořád hádate? Chovate se jako pubertaci-jak VSB tak hawks :/ proč si to prostě nevyřešíte v nejakem encounteru? jenom vy 2 zadní spojenci?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version