Other > Zaginione holotaśmy

To! Jest! Sparta!

<< < (17/22) > >>

RJ:
Zauwaz, iz mielibysmy przewage atakujac z zaskoczenia :)

A poza tym juz wszyscy pokazalismy, ze jestesmy debilami grajac/testujac FOnline na tym momencie rozwoju. Dziwne, ze nikt tego nie zauwaza...

Raien:

--- Quote from: RJ on February 26, 2010, 08:13:35 am ---
A poza tym juz wszyscy pokazalismy, ze jestesmy debilami grajac/testujac FOnline na tym momencie rozwoju. Dziwne, ze nikt tego nie zauwaza...

--- End quote ---

Ha! Lejesz miód na moje serce!

A tutaj mały obrazek propagandowy:  http://img11.imageshack.us/img11/6996/spartansc.jpg

Kharaam:
Obrazek dooooooobry! 10 punktów i butelka wódki dla tego pana!

faktycznie, tak uparcie grać w jeszcze nie gotową grę...cały czas narzekając, przynajmniej jak kiedyś już powstanie "release" to będziemy mogli wspominać stare dobre czasy i czego to się w becie nie robiło...

kuroi:
Hehe faktycznie obrazek dobry :) Nie wpadłem jeszcze na Spartan ale wątpię żebym miał płakać o zwykłe LSW, które i tak powoli staje się przedmiotem rozbiórki o wiele bardziej wykwalifikowanych scientistów niż macie w szeregach. Swoją drogą Spartanie w falloucie są tak klimatyczni jak czekanie (przez uber pro pvp) na world map. Jak powiedział RJ jesteśmy debilami bo w to gramy lecz z drugiej strony nie ma lepszej gry w tym klimacie ^^

Jakoś musimy sobie radzić więc Spartane polujcie na NA! Oni szerzą propagandę 'bezpiecznych miast', RDA nie kłamie w żywe piksele mówiąc, że stworzymy jakieś bezpieczeństwo na Wastelandzie.

-offtop-
Któryś raz już w temacie pada słowo 'powerbuild', jedyny sposób ich uniknięcia to zrobienie rollu na cechy SPECIAL (coś a'la Baldurs), najlepiej w odstępach co 10 minut (jak relog postaci). Chociaż to i tak nie powstrzymałoby niektórych przed wielogodzinnym rolowaniem na CH:1 xDD
-koniec offtopu-

Wichura:

--- Quote from: kuroi on February 26, 2010, 10:48:33 am ---Jakoś musimy sobie radzić więc Spartane polujcie na NA! Oni szerzą propagandę 'bezpiecznych miast', RDA nie kłamie w żywe piksele mówiąc, że stworzymy jakieś bezpieczeństwo na Wastelandzie.
--- End quote ---
Mi tam wszystko jedno, komu zabawki rozkręcę. NA, DA, VHS, PKP czy PZU, rozkręca się tak samo. Od zwykłego dystansu do siebie i świata zależy potem, czy dostanę PMkę w stylu "great event, loads of fun, more plox", czy raczej "gdzie jest k...wa moje mini?!", ewentualnie to samo via IRC. I to bardzo nieładnie, że ta upośledzona północna małpa MSH szerzy brudne pogłoski, jakobyśmy okradali kogoś z zabawek - zwyczajnie wytrącamy im je z ręki, czego nie potrafią pojąć. Cóż, małpi mózg jest mniej sprawny niż ludzki.

Co znaczy "roll na cechy SPECIAL"?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version