Other > Zaginione holotaśmy

To! Jest! Sparta!

<< < (16/22) > >>

Zaberish:
Powinniśmy też wyznaczyć oficerów politycznych, żeby strze... ekhm... wyznaczyć Dzielnych Spartan do dźgania w plecy dzidami Tchórzliwych Spartan Uciekających Z Pola Bitwy (są tacy...?) :P

Wichura:

--- Quote from: Zaberish on February 25, 2010, 09:39:03 pm ---Powinniśmy też wyznaczyć oficerów politycznych, żeby strze... ekhm... wyznaczyć Dzielnych Spartan do dźgania w plecy dzidami Tchórzliwych Spartan Uciekających Z Pola Bitwy (są tacy...?) :P

--- End quote ---
Tchórzliwy Spartanin to nie Spartanin, tylko miękka pipka, taka jak te płaczki którym rozkręciliśmy zabawki.
Zatem, odpowiadając - nie, nie ma takich :>

Kharaam:
Zaberish przyznaj, że chciałeś po prostu więcej fragów :P

Zaberish:
:D
Jak na razie to bardziej jestem "frag-giverem" niż kolekcjonerem, heh. Ale to się zmieni (mam nadzieję) jak tylko trochę wyekspię mojego super-uber-melee Spartanina :D
Poza tym jak już mam kogoś dźgać w plecy, to złych Persów z tą ich złowrogą "technologią" :)

Imprezobus:

--- Quote from: RJ on February 25, 2010, 10:22:28 am ---Ja tylko chcialbym podsumowac i dokonczyc moja mysl.
Naprawde powodów do dumy z napadniecia w 10 na 1 "Persa" miec nikt nie powinien. Ja rozumiem jakbyscie w 10 sie wybrali i zaatakowali z wloczniami miasto bronione przez NA w czasie TC wtedy moglibyscie powiedziec, iz jestescie prawdziwymi Spartanami, gdyz "Persow" (NA) jest od groma i jeszcze wiecej. Screeny by byly niesamowite i uciecha (nawet jesli poleglibyscie w ciagu pierwszych paru sekund) wielka.
Nie wiem jak reszta RDA, ale ja bym z checia w takiej akcji wzial udzial :)

--- End quote ---

Screeny pokazują jak cała spartańska armia zmuszona została do drogi "na drugą stronę i z powrotem" przez jednego persa z LSW.
Szczerze mówiąc to że grupka debili (:*) jest w stanie rozerwać patykami uzbrojonego żołnierza to absurd zahaczający o królestwo Monty Pythona, jednak gra spartanami przeciwko normalnym powerbuildasom przy przewadze tych drugich to nie absurd, tylko... Robienie z siebie debila.
Bo jak sam widzisz ekipa której dano możliwość pogonienia (czyli jakiejkolwiek akcji) kogoś przez chwilę - mimo iż po chwili zginęła - dobrze się bawiła.
Dobrze by się też bawili ginąc przed wykrzyczeniem "This is sparta"?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version