fodev.net
15.08.2009 - 23.06.2013
"Wasteland is harsh"
Home Forum Help Login Register
  • April 29, 2024, 02:03:09 am
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Play WikiBoy BugTracker Developer's blog
Pages: [1]

Author Topic: Problém s prodejem předmětů  (Read 2205 times)

Powerack

  • Administrátor na doživotí.
    • Powerackovo Doupě
  • Offline
Problém s prodejem předmětů
« on: January 11, 2012, 10:47:48 pm »

Zdravím. Před několika hodinami jsem začal hrát po druhé naplno. Podle jednoho z tipů, které jsem si přečetl na madbrahmin.cz jsem postupovl tak, že jsem si nastřádal junk, vyrobil broky do BB gunu, vyrobil léčivý prášek a mosazný boxery. To by bylo, ale nejde mi to prodat. Cena u všech předmětů, který naskládám na kšeftařskej stolek je nula. Máte taky podobný problémy, nebo vám to šlape normálně a jenom mně to takhle zlobí?
Logged
I am working on private server at: fonline.powerack.cz.
Why I cant use image in signature?

Lordus

  • So long and THANKS for all the fish!
  • Offline
Re: Problém s prodejem předmětů
« Reply #1 on: January 12, 2012, 08:19:59 am »

Madbrahmin je absolutne neaktualni zdroj informaci. Pouzivej fonline wiki (treba s google translate), ale ta wiki je taky z minule ery, ne ze soucasne.

 Muzes se jit zeptat na gang.madbrahmin.cz (nutno reloadnout stranku, nekdy dokonce 3x), kde je velmi funkcni komunita cca 20ti hracu, nekteri hraji fonlina s mensimi prestavkami pres 2 roky.

 Konkretne k Tvemu problemu. Obchodnici neberou vse. Co berou, musis zjistit sam. Jednoduchy postup.. zjisti, ceho maji v inventari nejvice. Pokud mezi tema vecma jsou i veci v ne stoprocentnim stavu, tak je urcite obchoduji (nekdo jim je prodal).

 Momentalne frci explout s ovocem a tabakem u nekterych obchodniku (davaji za nej opravdu hodne penez, vice nez za produkty, ktere z nich muzes vyrobit), jenze uz je proflaknutej, takze si nekoupis to co bys chtel.

 Pokud bys chtel hrat dele, je ti vice nez 15 let, mas mikrofon a reknes nam alespon jeden vtip, tak pojd na stranky gang.madbrahmin.cz (reloadovat opakovane, ochrana proti noobum) a podej si prihlasku do gangu, ktery mel jako prvni po WIPE bazi a ktery jako prvni po wipe zacal s TC a od te doby si stale drzi jedno z TC mest.

 Pokud bys chtel jen radu, muzes na ty stranky taky. To ostatne plati i pro ostanti hrace.
Logged
So long and THANKS for all the fish!
Pages: [1]
 

Page created in 0.06 seconds with 18 queries.