Pánové,
to co jste pÅ™edvedli v nedÄ›li 21.2.10, to je na vyhozenà z NA a na zaÅ™azenà do jejÃho enemy listu.
Jste Äleny aliance a z toho Vám plynou nejenom práva, ale i povinnosti.
Pokud jste bÄ›hem dne na vlastnÃm komunikaÄnÃm kanálu (ventrilo) je to vaÅ¡e volba a my Vám na to nemůžeme nic Å™Ãct. Pouze Vy se tak pÅ™ipravujete o informace, novinky, rady atd. které můžete dostat jedinÄ› na spojeneckém mumble. Ale pokud odmÃtáte navÅ¡tÃvit mumble i bÄ›hem Äasu zabÃránà mÄ›st, bÄ›hem koordinace bojů a bÄ›hem boje samotného, tak to už zavánà zradou. PÅ™itom mumble spolehlivÄ› sloužà i mnohem poÄetnÄ›jÅ¡Ãm gangům než je ten Váš a technologicky nenà nikde pozadu za ventrilem. VaÅ¡emu vedenà byly potÅ™ebné informace poskytnuty a to opakovanÄ› a i bÄ›hem vÄerejÅ¡Ãch bojů. Alespoň jeden z Vás mÄ›l mÃt tu sluÅ¡nost se dostavit a vysvÄ›tlit nám situaci proÄ nejste na spojeneckém mumble a koordinovat s námi dalšà záležitosti. To se pÅ™es opakované výzvy nestalo.
Nechápu, kde berete tu drzost snažit se nám zabrat naÅ¡e mÄ›sto a to i pÅ™es upozornÄ›nÃ, že v daný okamžik máme stejný zámÄ›r. O tom, že dané mÄ›sto si v rámci alianÄnÃho dÄ›lenà mÄ›st nárokujeme my, dobÅ™e vÃte. Vy, aÄ jste z hlediska PvP bezvýznamné seskupenà hráÄů (o Äemž jsme se bÄ›hem vÄerejÅ¡Ãch bojů mohli pÅ™esvÄ›dÄit), jste dostali mÄ›sto Broken Hills. To, že nejste schopnà si ho zabrat, natož pak udžet, je jen a jen VaÅ¡e chyba, mimo jiné spoÄÃvajÃcà v nedostatku komunikace s ostatnÃmi Äleny aliance. Důkazem mého tvrzenà budiž fakt, že i mnohem ménÄ› poÄetné gangy než jsou VSB a Cajuns dokážà ve spolupráci s ostatnÃmi zabrat a udržet mÄ›sta.
Pokud už se úÄastnÃte zabÃránà mÄ›st nebo bojů, je absolutnÄ› nemyslitelné to dÄ›lat bez adekvátnÃho vybavenà a spoléhat tak na spojence. Adekvátnà vybavenà nemusà být pouze a jen plná výzbroj vÄetnnÄ› pokroÄilých kovových nebo kevlarových armorů, za jistých okolnostà to může být i lehÄà výzbroj sloužÃcà k zÃskánà a udrženà pÅ™evahy v jiné než hlavnà fázi boje. To by ale nÄ›kdo z Vás musel komunikovat s Äleny aliance. VaÅ¡e vÄerejšà pÅ™Ãtomnost zavánÄ›la znaÄným amatérismem, pokud ovÅ¡em nelze ve VaÅ¡em chovánà shledat jistý úmysl.
PovÄ›stnou trěšniÄkou na dortu VaÅ¡eho vÄerejÅ¡Ãho chovánà byla oÄividná snaha zúÄastnit se bojů ne se zámÄ›rem pomoci spojencům, ale s cÃlem pÅ™ivlastnit si vybaveni po mrtvých protivnÃcÃch a spoluhráÄÃch. Máme spousty svÄ›dectvà potvrzujÃcÃch fakt, že jste do bitev v Redingu a Klamathu Å¡li bez patÅ™iÄné výzbroje a hlavnÄ› brnÄ›nà a po naÅ¡em (pro jistotu dodávám že ne VaÅ¡em) vÃtÄ›zstvà jste se vraceli v nejleÅ¡Ãch armorech a s nejlepÅ¡Ãmi zbranÄ›mi. DalÅ¡Ãm důkazem potvrzujÃcÃm mé tvrzenà je fakt, že jste se po skonÄenà boje nikdo nepÅ™ipojil k pÅ™epoÄÃtavánà ztraceného a zÃskaného equipu a následném rozdÄ›lÄ›nà pÅ™ebytků mezi spojenci, jak je mezi sluÅ¡nými spojenci zvykem.
Rád bych Vás proto upozornil, že za pÅ™edeÅ¡lé chovánà Vás chce vÄ›tÅ¡ina (i služebnÄ› starÅ¡Ãch) Älenů VSB vylouÄit a pÅ™ipsat Vás na alianÄnà black list. NicménÄ› Holo se Vás zastal a máte tedy možnost vysvÄ›tlit nám VaÅ¡e chovánÃ.
Upozorňuji Vás, že pokud se do řádného proÅ¡etÅ™enà budete úÄastnit operacà NA nebo VSB a nebudete-li na mumble, budete považováni za nežádoucà a po neúÄinné výzvÄ› k opuÅ¡tÄ›nà lokace budete do jednoho zastÅ™eleni. Zároveň nepoÄÃtejte s našà podporou a právo na zabránà mÄ›sta je Vám doÄasnÄ› suspendováno.
S pozdravem,
Lordus, staršà Älen VÅ B
P.S.: Restarte, pÅ™ijdeÅ¡ mi jako pohodovej týpek a osobnÄ› proti TobÄ› nic nemám. Pokud ses vÄerejšà akce nezúÄastnil, lze to pÅ™ijmout jako lehkou omluvu. Lehkou proto, že jako leader máš i urÄité povinnosti vůÄi svým Älenům i vůÄi alianci a mÄ›l by si dostát svým povinnostem.
ZdravÃÄko,
Toje ale šlamastyka co???
Jestli se nepletu tak je dnes pondÄ›là 22.2.2010, z toho vyplÃvá že tebou popsaná "krysárna" se stala vÄera, nemohlo se tak náhodou stát že jsi si spletl datum?
Protože jestli ne , asi sis nás spletl s někým jiným.
Za prvé nepoužÃváme žádné ventrilo a na MUMBLE se neocitáme hlavnÄ› z toho důvodu .že nemáme vÅ¡ichni postavy které by byli použitelné v boji proti souÄasné DA, jestliže chceme pracovat jako tým , musÃme si nejprve udÄ›lat každý bojeschopnou postavu, na Äemž vÅ¡ichni pracujem.
NevÃm kdy je zabÃracà Äas Broken Hills ale vÄera veÄer jsme se vydali pouze na jednu akci, shánÄ›nà LSW ze SF karavan a dokonce sme nÄ›kolik lidà z VÅ B potkali.
SamozÅ™ejmÄ› je možné že se jeden z nás bez vÄ›domà ostatnÃch zalogoval za 4 postavy naráz a Å¡el zabÃrat mÄ›sto, ale to mi pÅ™ijde dost nepravdÄ›podobné, sme malý gang a vÃceménÄ› se vÅ¡ichni známe.
Jestli je našà povinnostà být na mumblu bÄ›hem zabÃracÃch hodin i když nemáme v plánu zůÄastnit se bojů o mÄ›sta , tak to se omlovám ale to jsem nevÄ›dÄ›l.
Dále by mÄ› zajÃmalo jak tÄ› napadlo že se bojů úÄastnÃme bez pÅ™ÃsluÅ¡ného vybavenÃ, pomatuju si na boje v Denu kdy jsme asi 20 minut stáli v jednom z mÃstnÃch domů a Äekali až se nÄ›co bude dÃt naÄež nás rozstÅ™Ãleli a jedinej kdo pÅ™iÅ¡el o vybavenà jsme byli my.
K tÄ›m krádežÃm vybavenà , myslÃm že budu mluvit za vÅ¡echny když Å™eknu že to nedÄ›láme.Nevim kdy jsi vydÄ›l nÄ›koho z nás pÅ™ijÃt do mÄ›sta bez a odcházet s vybavenÃm , vetÅ¡inou pÅ™icházÃme s a ocházÃme v modrém...Možná by jsi sem mohl hodit konkrétnà jména..
Bojů v Redingu a Klamathu se nikdo z nás vÄera neúÄastnil stejnÄ› tak i zabÃránà Broken Hills. Já osobnÄ› a myslÃm že i vÄ›tÅ¡ina z nás se dokonce neúÄastnila nikdy bojů v redingu a klamathu, co si pomatuju setkali sme se jen v modocu a Denu, možná nÄ›kdy v broken hills ale to už je dávno.
O PÅ™epoÄÃtávánà ztraceného equipu po boji jsem nevÄ›dÄ›l , jinak bych se tam tenkrát v denu stavil pro své vybavenÃ.
NÄ›mÄ›l by jsi zapomenout ,že kÅ™ivé obvinÄ›nà nÄ›koho z nÄ›Äeho tak nechutného jako krádeže je taky zloÄin.
A jestli máte , jak ty Å™Ãkáš spousty svÄ›dectvà , asi půjde jen o skupinovou halucinaci, v takovém pÅ™ÃpadÄ› byste mÄ›li asi vyhledat pomoc.
Když jsem byl s vámi na mumble, pÅ™iÅ¡li jste mi v pohodÄ›, teÄ jsem ale spÃÅ¡e zklamán, pÅ™ÃÅ¡tÄ› se prosÃm nejdÅ™Ãv podÃvejte kdo je vůbec Älenem naÅ¡eho gangu, ten seznam vám myslÃm restart posÃlal...
Pokud se nÄ›kdo vydává za nás, mÄ›lo by se to proÅ¡etÅ™it ,ale myslÃm že spÃÅ¡ půjde jen o nedorozumÄ›nà že?.
Asi bude nejjednoduššà když napÃÅ¡eÅ¡ ty jména, ta možnost že to nÄ›kdo z nás byl tu je , ale je to dost nepravdÄ›podobné, jak napsal cham máme dva nové Äleny ty ale vÄera veÄer nebyli s náma v kontaktu a ve dnou nemohli zabÃrat mÄ›sto..