5. Byłem u Wichury na farmie, u niego wszystkie krzaki były harde~ z możliwością pozyskania fiber. Od czego to zależy? To random cecha outpostu, czy z czasem zielone nie ruszone, zrobią się brązowe?
4. Skąd najlepiej brać większe ilości nuka-cola?
wyexp 5 altów i odpal licznik w BH, później co półgodziny zbieraj jety, fajki, nuki i buffouty. uważaj na BBSów ostatnio w moim BH często bywają. przed zmianią systemu TC to BBS nawet nie miało odkrytego Broken
Wysprzątaj zagrodę w naszym BH,
Nie byłem w sq.
Witam ponownie Panie i Panowie. Kolejne pytanie, które się zrodziło w ferworze grania dotyczy Companieros'a.Otóż zachowuje się normalnie, ale jak przychodzi co do czego, by walczyć, to ucieka mi z kratki (gram na TB). Jest w pełni sił, ma broń, amunicje, wszystkie kończyny i członki na miejscu. Jedyne co mogę robić żeby nie wyszedł z enco to naganiać go komendą z pod ALT'a "move to high priorytet" (naganiam dosłownie jak John Wayne jałówkę na prerii). Z pośród dostępnych trybów walki w rozmowie z nim mam ustawione by nie atakował nikogo zanim ktoś mnie nie zaatakuje. Pozostałe opcje są nieprzydatne gdyż gram we współpracy z innym graczem z którym nie mamy gangu i inne opcje kończą się jego atakiem. Taki Companieros jest kompletnie nieprzydatny. Jedynie do noszenia stuffu się nadaje. Jakieś pomysły cóż zrobić by Companieros dobył broni i walczył ze mną ramię w ramię ?
Pytanie z innej beczki, jest po co wracać na serwer po pół roku? Czy są w planach jakieś większe zmiany na serwerze?
Najlepszy system TC ostatnich sezonów.