Mam kilka pytań ,
1.Słyszałem że sprzedawanie brahminów może być dochodowe , nie wiem tylko gdzie je sprzedawać (VC , NRC?) i ile płacą od sztuki?
2.Podobno innym sposobem na zarobek jest robienie/farmienie włóczni , robiłem włócznie i powiem szczerze ,że bardziej skłaniam się ku farmieniu ich. Pytanie brzmi gdzie najlepiej farmić włócznie.
3.Snajper SG , gdy strzał celowany ze snajperki "zjada" 7AP warto robić taką postać? Ponieważ jeśli chce mieć się 2x celowane strzały trzeba brać jet i 2x action boye , przez co postać ma strasznie niskie hp i DR.
4.Ostatnio czytałem o dual logu , czy jest "legalny"? , nie chodzi o przeznaczenie w akcjach PK pod TB , tylko o zakładanie baz/namiotów (dzielonych między moje alty). Jeśli jest to możliwe prosił bym o padnie linku do takowego programu.
5.Czy im wyższy skill science tym więcej przedmiotów wtórnych z przetwarzanego przedmiotu, czy tylko im więcej tym większa szansa na udane przetworzenie?
Wiem , że pytania są dosyć zróżnicowane ale mam nadzieję ,że nie sprawią większego kłopotu