Wszędzie czytam że nie ma power armora i adv power armora znowu w grze mówią że jest co jest prawda ?Czy istnieją moduły?
Dodatkowo , nie każdy strzał na pewno dosięgnie celu więc nie można powiedzieć ,że 40 pocisków na 100% trafi cel z tego co mi wiadomo minigun lubi gubić pociski "po drodze".
Mam pytanie panowie , czy posiadając 16% crit. chance często wchodzą strzały krytyczne? Chodzi tu o strzał z Avenger Miniguna 40 pocisków , każdy 16% szans na krytyka , nie wiem jak to wygląda w praktyce ponieważ FCP nie oblicza ile każdy pocisk ma procent, tylko pokazuje ile ogólny strzał ma procent (właściwie dla snajperów , dla Big Gunnerów już nie zbyt).
Odpowiedź do tego postu i poprzedniego :Szansa na kryta wpływa na strzał - nie na każdą kulę która wylatuje z lufy naraz w serii, i jeszcze jedno, jeżeli wejdzie krit, wiedz że 100% nabojów trafiło cel (tak to chyba działa prawdopodobnie), jeżeli chcesz być pewny śmierci przeciwnika najlepiej zwabić go na 1 hex i wtedy wystrzelić serię - daje podobny efekt do krytyka, a jeżeli naraz wejdzie to i to, wiedz, że coś się dzieje.
Jak wchodzi kryt to nie zmienia to ilości trafionych pocisków
Mam pytanie panowie , czy posiadając 16% crit. chance często wchodzą strzały krytyczne?
Wchodzą jakieś szesnaście na sto strzałów.
Ten perk jest zbugowany i gówno daje. Nie warto zawracać sobie nim głowy. Nawet jeśli w środku nic nie masz
DeputyDope's tip works only during peak time, when there is about 50 people on server.minutes 1-45 - you do normal activity that you don't want rollbacked, eg huntingminutes 45-60 - do whatever can't be destroyed by rollbacks, eg looking for new people to hunt in game or even things where rollbacks are helpful, like some testing with your ammo / weapons (you will get it back).Remember minute 45 is the moment where you will be rollbacked. If you are in encounter with other people, wait a moment for them to login. Location will disappear if you exit it. Once you adjust to the cycle you might find the game more fun to play.
Coraz bardziej tego nie ogarniam , wychodzi na to że teraz powinienem siedzieć ze stoperem grając w FOnline , by pilnować kiedy rollback się zaczyna inaczej mogę stracić nabyty przez ten czas staff/lvl.
http://fo2238.fodev.net/status/Ew, możesz w ogóle przestać grać dopóki dev team nie poradzi sobie z crashami.