Other > Polskie Pustkowia

Pytania i odpowiedzi

<< < (175/180) > >>

xsarq:
Większość graczy szczerzy się jak szczerbaty na księżyc na widok moich Psycho, Superstimów i paru innych rzeczy. Możliwe że źle je wyceniam - jaka jest obecnie cena lekarstw, dużych gnatów i 2mm EC/sztuka w kapslach?

Gdzie dorwać Gatlingi? Znaczy się wiem że od graczy ale do kogo pisać? W Działach trade nie pojawiają się oferty akurat tej broni.

Tomowolf:

--- Quote from: xsarq on April 02, 2013, 09:08:10 pm ---Większość graczy szczerzy się jak szczerbaty na księżyc na widok moich Psycho, Superstimów i paru innych rzeczy. Możliwe że źle je wyceniam - jaka jest obecnie cena lekarstw, dużych gnatów i 2mm EC/sztuka w kapslach?

Gdzie dorwać Gatlingi? Znaczy się wiem że od graczy ale do kogo pisać? W Działach trade nie pojawiają się oferty akurat tej broni.

--- End quote ---
Psycho 700 kapsli~~
SS 200 kapsli~~
Avki, zależy od stanu ale 1k za sztukę bodajże
Gatling z 2k ponad, używany
Reszta w sumie to badziew i nie warta ponad 1k kapsli.

Gatlingów nie da się tak łatwo kupić, ponieważ większość osób które je farmi, używają ich w celach PVP.

xsarq:
Dziękuję

Wygląda na to że Psycho są strasznie przecenione - bardzo łatwo je znaleźć praktycznie wszędzie.

Tomowolf:

--- Quote from: xsarq on April 02, 2013, 09:17:38 pm ---Dziękuję

Wygląda na to że Psycho są strasznie przecenione - bardzo łatwo je znaleźć praktycznie wszędzie.

--- End quote ---
Jeżeli jest z 3 gości takich jak Ty, którzy wykupują je ze sklepów, to uwierz mi, trudno je dostać :-).
Załóż sobie, że na serwerze jest z 40~50 gości którzy mają małpy bojowe, a taka porządna bojówka musi żreć psycho, i każdy potrzebuje mieć ze 100 w bazie :P.

Strangler:
Mam pytanie, (tak ogólnie mój pierwszy post na forum więc siema) kierując się sugestią tutejszych użytkowników olałem 2238 i zacząłem szukać innej wersji FO. Wybór padł na TLA mk2 i z tym wiąże się moje pytanie, skąd wykombinować fallout.dat którego brakuje w plikach Kilgora (jeśli pomyliłem nick to sry) lub skąd ściągnąć całą wersję TLA unikając serwerów mega lub tego drugiego który podany jest w temacie moda na tym forum? (jeden się wiesza a drugi ściąga z prędkością 9kb/s)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version