Other > Polskie Pustkowia

Pytania i odpowiedzi

<< < (174/180) > >>

Janus:
Jeszcze jedno pytanko, pewnie już nie raz było, ale nie mogę się dokopać. Kiedy u handlarzy "odnawia" się kasa? Kiedyś było tak, że o 24 chyba, ale nie jestem pewien czy dobrze pamiętam i może coś się zmieniło?

Swiatowid:
Nie jestem pewien to Ci nie powiem jak jest wszędzie SF 14:00 to na pewno Hub zdaje się 16:00, albo 16:30 reszty grzechów nie pamiętam wszystkie miło wspominam.

Beret:
Mam pytanie odnośnie Special ecounerów, Otóż na swej drodze spotkałem special Ecountera z Fire truckiem. Niestety żeby móc nim jeździć musiałem użyć lockpicku na nim przez co jak wiadomo działa bez klucza. I zastanawia mnie czy dało się nim ruszyć z Ecountera bez używania lockpicka na nim (Czyli gdzieś tam leżał sobie klucz którego mimo długich poszukiwań nie znalazłem).

WildChild...PL:
Zrobiłem zadanie w Gun Runners jakieś 10-12 razy ( paczka do NCR) i cały czas gość nie chce mnie wpuścić do fabryki. Czytałem troche forum i trzeba mieć przynajmniej 1000 reputacji z czego wynika, że już dawno powinienem mieć dostęp do adv. workbencha. Nie wiem o co biega.

Tomowolf:
Musisz pogadać z Marszalem o dostępie do fabryki, wtedy gość będzie Cię (w)puszczał.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version