Other > Polskie Pustkowia
Pytania i odpowiedzi
Wichura:
--- Quote from: SoulRak3r on March 18, 2013, 02:45:02 pm ---Ok dzięki. a jak ominąć to że np. ncr army nie pozwala nikomu się do siebie zblizyć. Kiedys jak podszedłem na hexa i nie odszedlem przez 2 sekundy to zaczęli strzelać.
--- End quote ---
Dawno dawno temu, jak miałem szwadron wysoko wyspecjalizowanych altów levelowanych na exploicie, używałem jednego o wdzięcznej ksywie Lepkie Mzimu do skubania patroli Enklawy z MFC i BoSu ze stimpaków. Crafcić tego nawet nie zamierzałem, gdzie samotnemu drwalowi biegać po Broken Hills między małpami. Crafting stimpaków - tak, spróbowałem tego raz, jak znalazłem terminal w Necropolis. It was bloody ineffective, więc dałem spokój.
Do rzeczy - wypatrywałem który Anklav dzierży Gatlinga, ustawiałem się w odpowiedniej bezpiecznej odległości tak, by kiedy podbiegnę krzyczał tylko ten jeden, wybierałem Steal i klikałem na niemilca. Mzimu podbiegało, skubałem MFC i chodu. Jakieś 3-4 sekundy na pewno na to były, z punktu widzenia Internetów jestem już plugawym starcem i klikam śmiesznie wolno, a dawałem sobie świetnie radę.
Steal 300%, wszystkie support perki złodziejskie z Hub, poza tym taki ludek latał nago, bo jednak nie zawsze się udawało i czasami skubany Anklav przetapiał go na serek homogenizowany.
Być może powyższy sposób już nie działa, to było jakoś rok temu. Jak ten czas zapierdala.
SoulRak3r:
Wbiłem na swojego old rusty snajper, wale se dla zabawy w drugiego alta w oka, a tu mi z asfalta wchodzą mega kryty za 30. coś się pozmieniało z krytykami? Wiem że ok pół roku temu znerfili snajpera ale wtedy mi wchodziły tak czy owak 2x większe :/
Krupniok:
Tak jak piszesz - z pół roku temu znerfili snajpera okrutnie. Chora decyzja, nie rozumiem jej zupełnie - może przeciwko bluesuitom istotnie był cholernie mocny, to już i wtedy wystarczył w miarę dobry hełm i snajper mógł się przy byle bursterze schować. Obecnie jest jeszcze gorzej, o ile SG jeszcze jakoś się broni, snajper EW (laserkowiec, plazma całkiem-całkiem - ale to nie do końca już snajper z jej zasięgiem) podczas TC właściwie już nie występuje.
Swiatowid:
Wichura urzekła mnie Twoja historia lecz od tamtego czasu nic się nie zmieniło.
SoulRak3r jak się już ustawisz wciśnij 3 i kliknij na moba alt sam podbiegnie, a ty będziesz musiał jedynie prze rzucić itemki do inventory w cisnąć ESC i uciec.
Panie Wichura czy moja ortografia jest teraz zadowalająca?
Krupniok:
--- Quote from: Swiatowid on March 19, 2013, 08:32:35 pm ---[...] prze rzucić [...] w cisnąć [...]
--- End quote ---
Ciekawi mnie jak długo devsi będą udawać, że nie ma żadnego problemu w tym że, połowa populacji serwera zajmuje się idiotycznymi pierdołami jak ww. okradanie NPC'ów zamiast jakiejkolwiek interakcji z innymi graczami...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version