Other > Polskie Pustkowia

Pytania i odpowiedzi

<< < (170/180) > >>

SoulRak3r:
Cześć, mam pytanie odnośnie złodzieja. Czy ktoś mógłby podrzucić jakiś przykładowy build oraz kilka podstawowych informacji skad mozna krasć sprzęt? Na forum znalazłem strzępki informacji a właśnie planuje zrobić taką postać. Wiem ze z enco enclawa i BOS można coś od nich brać ale to wszystkie informacje jakie posiadam:) podobno mozna kraść z baz - ale wtedy trzeba przystąpić do którejś tak? do ktorej lepiej? czy ktoś mógłby poratować krótkim FAQ kilkuzdaniowym? z góry dziękuję.

Swiatowid:
dla zlodzieja podstawa to 10 int i skilled a krasc mozesz od patroli takich jak hub partol ncr army i takie tam no i bos enclave oczywiscie tak na prawde to tylko na nich widac efekty kradnie sie glownie ammo na handellub do uzytku

SoulRak3r:
Ok dzięki. a jak ominąć to że np. ncr army nie pozwala nikomu się do siebie zblizyć. Kiedys jak podszedłem na hexa i nie odszedlem przez 2 sekundy to zaczęli strzelać.

Swiatowid:
musisz byc szybli jak wiatr xD
nie wiem po jakim czasie zaczynaja strzelac nigdy jakos nie mierzylem

wrednypiwosz:

--- Quote from: Swiatowid on March 18, 2013, 05:40:19 pm ---nie wiem po jakim czasie zaczynaja strzelac nigdy jakos nie miezylem

--- End quote ---
Trudno byłoby mierzyć miarą mieŻenia.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version