Other > Polskie Pustkowia
Pytania i odpowiedzi
Wichura:
Karawany są jeszcze w grze? Coś mętnie kojarzę, że nie było żadnej, bo psuły ekonomię.
--- Quote from: Lone Ranger on March 08, 2013, 01:46:35 pm ---1.Mam maly problem z handlem .. zrobilem sobie kilka M60 i zaden npc nie chce ich ode mnie kupic (cena 0) a jakies shitowe rozwalone pistolety z raidersow kupuja. Jest jakis npc u ktorego mozna opchnac M60 ?
--- End quote ---
To z powodu Nowego Wspaniałego Pomysłu Na Handel, którego nikt nie rozumie. Jakieś niedobitki wazeliniarzy twierdzą, że to dobry pomysł, by facio sprzedający ciężką broń nie kupował tejże, jak jeszcze chciało mi się w to bawić, to miałem alta do handlu i próbowałem żenić LSW i flamery ziutkowi w Hub, Old Town (ksywa Jacob) i zdaje się komuś w SF. Znudziło mi się szybko, więc innym altem okradałem patrole Enklawy z MFC i używałem tego jako waluty. MFC akceptowali niemal wszyscy.
--- Quote from: Lone Ranger on March 08, 2013, 01:46:35 pm ---2.Da sie u jakiegos npc kupic amunicje .223 ? Bo szukam szukam i nigdzie nie ma ;/
--- End quote ---
Nawet jeśli się da, to znika bardzo szybko rozdrapana chciwymi paluchami innych graczy. Zresztą .223 jest używana przez złych PK, więc to poniekąd słuszne, że jej brakuje. Hłe hłe.
Random z forum:
Mając jeden punkt w charyzmie, jest możliwość podjęcia dialogu z kolesiami od profesji? Czy ta magiczna trójka jest wymagana tak samo jak i w przypadku handlarzy?
Sorisso:
Użyj mentats dodają +2ch. Nie wszyscy handlarze wymagają ładnej buzi z 3ch, wpisz w wiki Merchants.
Kowalski:
Siema
Przy rejestracji, nick wpisało mi po rusku... można to zmienić?
JovankaB:
Ctrl+Shift zmienia alfabet
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version