Other > Polskie Pustkowia

Pytania i odpowiedzi

<< < (166/180) > >>

Random z forum:
Te pytanie ma więcej wspólnego z forum, niż z grą; przewinął się kiedy tutaj taki fajny screen z łysym w leather suicie, który pałował tam kogoś i była przy tym beczka śmiechu z nazi gie ema, byłby ktoś w stanie tutaj ten ss przytoczyć? :*

Wichura:
Ot wygrzebal. Wyjatkowo durny zart, nawet jak na mnie.

Lone Ranger:
1.Mam maly problem z handlem .. zrobilem sobie kilka M60 i zaden npc nie chce ich ode mnie kupic (cena 0) a jakies shitowe rozwalone pistolety z raidersow kupuja. Jest jakis npc u ktorego mozna opchnac M60 ?

2.Da sie u jakiegos npc kupic amunicje .223 ? Bo szukam szukam i nigdzie nie ma ;/

manero:

--- Quote from: Lone Ranger on March 08, 2013, 01:46:35 pm ---1.Mam maly problem z handlem .. zrobilem sobie kilka M60 i zaden npc nie chce ich ode mnie kupic (cena 0) a jakies shitowe rozwalone pistolety z raidersow kupuja.

--- End quote ---

Logiki szukasz? Na 2238? Głupiec...

wrednypiwosz:

--- Quote from: Lone Ranger on March 08, 2013, 01:46:35 pm ---1.Mam maly problem z handlem .. zrobilem sobie kilka M60 i zaden npc nie chce ich ode mnie kupic (cena 0) a jakies shitowe rozwalone pistolety z raidersow kupuja. Jest jakis npc u ktorego mozna opchnac M60 ?

--- End quote ---
To tak ma być, bo MG niszczyło gospodarkę dywanową polityką dekorowania jaskiń.

--- Quote from: Lone Ranger on March 08, 2013, 01:46:35 pm ---2.Da sie u jakiegos npc kupic amunicje .223 ? Bo szukam szukam i nigdzie nie ma ;/

--- End quote ---
Kiedyś, dawno, dawno temu, karawany SF tanio sprzedawały lub w samym SF u 2ch gości, pomiędzy doktorem.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version