Other > Polskie Pustkowia
Pytania i odpowiedzi
wrednypiwosz:
--- Quote from: ImbaAce on August 08, 2012, 01:11:46 am ---Jestem w nie swoim pokoju w Shady Sands. Jak mogę się wydostać?
--- End quote ---
+requesthelp w godzinach wieczornych, lub relog na inną postać i zastrzel się przez okno.
Andzia:
Hejka! Jest sprawa; mam już namiot, troche stuffu, troche exp i co dalej jest do roboty? no i jak w każdym fallu najważniejsze są pukawki; jak mogę sklecić/zdobyć coś z odrobine większym kopem niż te pare pistolecików które mogę skonstruować? bez dobrej broni nie daje rady nawet zwykłym raidersom, nawet waląc po oczkach :/
Pomożecie zielonej? :P
Tomowolf:
--- Quote from: Andzia on August 09, 2012, 05:04:52 pm ---Hejka! Jest sprawa; mam już namiot, troche stuffu, troche exp i co dalej jest do roboty?
--- End quote ---
- Pevaupe
- skontruuj postac pod trolling i.. trolluj maupy
- e-beer
- questy (chociaż ilość ich i jakość można porównać do ilości palców stopy weterana z afganistanu)
To na tyle myśle.
A jeżeli chcesz lepsze pukawki to trzeba krafcić, wpierw kupić profesje u nabzow, posiadając 50% - 100% repair, science lub traps (zależy jakie pukawy).
DocAN.:
Możesz także przystąpić do mozolnej próby zbierania capsli na własny bunkier - 500k
Eschios7:
Zna ktoś inne servery FO ?
Mogą być rosyjskie ale o językowo mechanika mus po angielsku.
Ważne by liczba graczy była większa niż.....
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version