Other > Polskie Pustkowia

Pytania i odpowiedzi

<< < (129/180) > >>

White150:
http://fonline-status.ru/en/

Chcesz wieksza liczbe graczy? TLA mk2 albo Requiem.

Ruskie niby tłumacze te swoje serwery ale wiekszosc contentu jest po ru wiec musisz sie do tego przyzwyczaic :P Chyba ze ogarniesz sprawe i pomozesz w tlumaczeniu :D

Teleskop:
Gdzie znajdę gościa dającego swift learner? Chodzę po całym hub i nie mogę znaleźć

Tomowolf:

--- Quote from: Teleskop on August 13, 2012, 06:47:27 pm ---Gdzie znajdę gościa dającego swift learner? Chodzę po całym hub i nie mogę znaleźć

--- End quote ---
Najstarsza kobjeta w Hujbie, biblioteka ( tam koło markietu, 4 budyneczki są, i jest w jednym z nich, w tym na północnym wschodzie).

Project_Alfa:
Pytanie takie : co mam zrobić z nimi i po co są nieśmiertelniki   (Dog Tags)  ??? ?

Kombajn:

--- Quote from: Project_Alfa on August 24, 2012, 10:09:09 am ---Pytanie takie : co mam zrobić z nimi i po co są nieśmiertelniki   (Dog Tags)  ??? ?

--- End quote ---

Jeśli dobrze pamiętam to miały one służyć do zwiększenia reputacji w danej frakcji i miały się z tym wiązać jakieś bonusy (kasa, sprzęt?). Czyli oddajesz nieśmiertelniki rangersów do raidersów, czy nieśmiertelniki BOS do Enklavy. Lecz chyba nie zostało to do końca zrobione.

Ale równie dobrze mogłem to tylko gdzieś zasłyszeć i ubzdurałem sobie, że to prawda.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version