Other > Polskie Pustkowia
Pytania i odpowiedzi
Perteks:
Chętnie też się dowiem na czym polega slaverun czy chodzi tylko o wybicie agresywnych npc'y czy na - położenie czy jak?
DaroPL:
--- Quote from: Evil Genius on April 07, 2012, 03:08:31 PM ---A jak łapać niewolnikuw?
--- End quote ---
Słownikiem.
SoulRak3r:
Cześć,
Wie ktoś może co jest grane? - zainstalowałem powaipową wersję i mam kilka niespodzianek graficznych (dlatego nie wiem czy to pytanie powinno być skierowane w to miejsce).
1. mapa świata cala widoczna (wcześniej była zaczerniona)
2. brak możliwości sprawdzić zasięgu widzenia i zasięgu strzału - W,Q nie reagują
3. Brak widocznych nicków nad głowami graczy! - i to boli mnie najbardziej.
Te pierwsze 2 problemy to wynikają raczej z mojego nowego-starego laptopa (gdy włączam grę na innym kompie to wszystko jest ok), ale ten problem 3 zaczyna być denerwujący bo nie mogę tagować wrogów. Pomocy, proszę :)
polakduzyMK2:
3. nacisni f6 nicki napewno powrócą
2.co do liczenia hexow na wysokich rozdzielczościach nie pokaże ci liczby hexow np
jak oddalisz mapÄ™
1 co do tego ze q i w nie reaguje nic nie tracisz fow i tak nie działa
SoulRak3r:
--- Quote from: polakduzyMK2 on April 08, 2012, 01:54:34 PM ---3. nacisni f6 nicki napewno powrócą
--- End quote ---
Ok dzięki. Jak wrócę po świętach na swojego kompa to looknę
--- Quote from: polakduzyMK2 on April 08, 2012, 01:54:34 PM ---2.co do liczenia hexow na wysokich rozdzielczościach nie pokaże ci liczby hexow np
jak oddalisz mapÄ™
1 co do tego ze q i w nie reaguje nic nie tracisz fow i tak nie działa
--- End quote ---
Nie chodzi mi o liczenie hexów (ctrl) tylko o samą granicę widzenia i strzału czyli linie czerwoną i zieloną, które powinny pojawić się na ziemi po naciśnięciu Q i W. Moim zdaniem nie mając ich tracę wiele - cenną informację. Co to "fow"? Pozdrawiam
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version