Other > Polskie Pustkowia

Pytania i odpowiedzi

<< < (65/180) > >>

T.A.L.O.S:
Głównie handel, wszystkim. Od broni aż po niewolników. Brahminami też mozna handlować, nawet z NPCtami. Podobno Metzger [lider łowców niewolników] ma jakiegoś questa na zarobek ale powiedzieć Ci szczerze tego nie moge, po prostu mówię co słyszałem.

Beret:
Jak nie masz co robić, to zawsze możesz craftować Spear'e lub lootować, i w JunkTown w domku gdzie znajduje się workbench, stoi kobieta, której w opcji dialogu można sprzedawać spear'y. Dostajesz 50 caps + troche exp za 1 spear'a. 20 spear'ów = 1k capsli.

likeyoucare:

--- Quote from: T.A.L.O.S on April 07, 2012, 12:35:45 AM ---Głównie handel, wszystkim. Od broni aż po niewolników. Brahminami też mozna handlować, nawet z NPCtami. Podobno Metzger [lider łowców niewolników] ma jakiegoś questa na zarobek ale powiedzieć Ci szczerze tego nie moge, po prostu mówię co słyszałem.

--- End quote ---

Właśnie. O co chodzi z tym "Slave run"(?) To quest grupowy, czy da radę uporać się z nim samodzielnie? Po nazwie można wnioskować, że będzie tam sporo niewolników ;> czytałem też, że można wyciągać nawet 8k co każde 2 godziny.

headshot:
Slave Run to jest jeden z bardziej opłacalnych źródeł kapsli. Do jego wykonania potrzebujesz 160 reputacji u Łowców Niewolników. Startujesz z reputacją ==100, za każdego niewolnika sprzedanego Metzgerowi dostajesz 6 reputacji, czyli 100+(6*10)==160, krótko mówiąc musisz sprzedać 10 niewolników w Gildii Łowców Niewolników w Den, by w ogóle robić Slave Runy. Po Slave Runie z tego co wiem reputacja może spaść do 150, wtedy musisz sprzedać 2 niewolników ekstra, by móc powtórzyć całą operację. Slave Runy możesz robić co ok. 120 minut. Możesz robić go samodzielnie.

Evil Genius:
A jak łapać niewolnikuw?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version