Other > Polskie Pustkowia
Pytania i odpowiedzi
Jack Torrance:
--- Quote from: Perteks on February 10, 2012, 04:48:29 pm ---Wiekszość support perków w tym awarness nie mają wymogu charyzmy. W sumie nie słyszałem by któreś miało
--- End quote ---
Właśnie sprawdziłem - da się pogadać z gościem z NCR i wziąć Awareness nawet postacią z 1 Charyzmy, więc mentaty i boost do CH nie jest potrzebny.
racoon:
Bo awarness wymaga 6 percepcji albo 100 melee/unarmed. Poza tym branie dragow nie dziala na perki. postacia z 5 percepcji nie wezmiesz awarness jak zapalisz fajki.
btw polecam sprawdzic wymagania perkow na fcp.
Dark Angel:
Jack Torrance
Uzależnienie od mentantów znika po 24h, nie działają jak jety.
vitya47:
Elo nub0pkerzy i nubofraj3rzy, to znowu ja, ze swoimi nuboflejmerskimi pytaniami. trololo make me pro!
a problemik mam następujący: jak stracę walizeczkę, wiecie, tę od GunRunnersów, przez jakiegoś mega-nubo-PKera, w drodze do, powiedzmy, SF to co? ogólna kicha czy jest jakiś bug czy tam exploit w ramach ratunku, jak to zwykle bywa w takich sytuacjach i w takich grach typu endless_OBT?
konkretnie mam na myśli dostarczenie całkiem świeżej walizeczki nieszczęśnikowi przez jakiegoś naprędce wyekspionego do 5lvl alta, który weźmie ten kurierski quest. miał ktoś takie doświadczenie? zwłaszcza Wichura lubi wszystko sprawdzać na własnej skórze, więc może mi tego oszczędzi?
narta ziomy!
Benedict XVI:
--- Quote from: vitya47 on February 12, 2012, 12:09:56 am ---Elo nub0pkerzy i nubofraj3rzy, to znowu ja, ze swoimi nuboflejmerskimi pytaniami. trololo make me pro!
a problemik mam następujący: jak stracę walizeczkę, wiecie, tę od GunRunnersów, przez jakiegoś mega-nubo-PKera, w drodze do, powiedzmy, SF to co? ogólna kicha czy jest jakiś bug czy tam exploit w ramach ratunku, jak to zwykle bywa w takich sytuacjach i w takich grach typu endless_OBT?
konkretnie mam na myśli dostarczenie całkiem świeżej walizeczki nieszczęśnikowi przez jakiegoś naprędce wyekspionego do 5lvl alta, który weźmie ten kurierski quest. miał ktoś takie doświadczenie? zwłaszcza Wichura lubi wszystko sprawdzać na własnej skórze, więc może mi tego oszczędzi?
narta ziomy!
--- End quote ---
nic kurwa nie zrozumiałem.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version