Other > Polskie Pustkowia
Pytania i odpowiedzi
Perteks:
1. zrób lepiej postać pod jedną z tych rzeczy najlepiej unarmed'a lub throwera melle w porownaniu do tych 2 bardzo słabo wypada
2. fa/doc/outsdoorman
3. Po krótce mówiąc -10 do tabeli crytów jeśli ktoś ci strzela w łeb/gały. Mówiąc normalnie, przydatne na pvp bo nie dostajesz takich pizd w gały
4. Bonus rate of Fire działa z throwing ale dla unarmed/melle jest Bonus hth
5. Fast fingers to jedynie zmniejsza koszt czasu by kobiecie było dobrze ;D (Fast shot działa na bronie które mają atak z możliwością celowania i wtedy masz -1ap lub-2p tylko dla single shotów i nie możesz celować)
Jack Torrance:
Jest jakakolwiek szansa żeby z bojowym charem z 1 CHA dorwać się do dodatkowych perków które dostaje się od NPC-ów, np. Awareness?
W sumie większość z nich nie jest mi potrzebna ale takie Awareness by się przydało, żeby nie kompromitować się strzelając w północnych miastach do bluesuitów z 70 hp :P tylko walić raczej do kogoś kto ma jakąkolwiek szansę oddać...
Dark Angel:
mentantsy.
Jack Torrance:
--- Quote from: Dark Angel on February 10, 2012, 04:06:40 pm ---mentantsy.
--- End quote ---
Ale rozumiem że mimo, że jest "highy addictive" mogę raz bezpiecznie wziąć, nie bojąc się że skopię sobie na stałe char jak np. z jetem...? Wole się dopytać... z NARKOTYKAMI lepiej UWAŻAĆ :P
P.S. Mały tip dla kupujących mentaty w szpitalu wewnątrz NCR - nie biegajcie z nimi w ręce, bo - jak ja przed chwilą - dostaniecie w plecy serią od policjanta :P Bredził coś że "drugs are forbidden"... Co za żałosne miasto... :D
Perteks:
Wiekszość support perków w tym awarness nie mają wymogu charyzmy. W sumie nie słyszałem by któreś miało
Aha apropo addictów jet jest forever reszta nie chyba,że masz traita chem reliant wtedy to jak dostaniesz addicta to na zawsze :P
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version