fodev.net
15.08.2009 - 23.06.2013
"Wasteland is harsh"
Home Forum Help Login Register
  • November 22, 2024, 01:57:11 am
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Play WikiBoy BugTracker Developer's blog
Pages: 1 ... 3 4 [5] 6

Author Topic: Powitania i pożegnania  (Read 15963 times)

Re: Powitania i pożegnania
« Reply #60 on: September 24, 2012, 01:30:03 am »

Dawno mnie tu nie było.  W grze tym bardziej. 

Pytanie,  jak to jest z grą teraz? Opłaca sie do niej wracać?

(Kilka miesiecy temu przeszedłem F1 i F2 jeszcze raz i mam chrapkę na Fallouta a nie mam jeszcze tych nowszych)
« Reply #61 on: September 24, 2012, 10:36:51 am »

nie oplaci. gra jest tak zbalansowana ze nieuzbrojony 3 lvl rozwala full uzbrojonego bg tanka na dragach.
« Reply #62 on: September 24, 2012, 02:16:42 pm »

Dawno mnie tu nie było.  W grze tym bardziej. 

Pytanie,  jak to jest z grą teraz? Opłaca sie do niej wracać?

(Kilka miesiecy temu przeszedłem F1 i F2 jeszcze raz i mam chrapkę na Fallouta a nie mam jeszcze tych nowszych)

Wiesz co nie chce cie zniechęcać ale do serwera 2238 raczej nie opłaca się wracać. Lepiej popykaj sobie na jakimś innym, albo załóż własny, skołuj ekipe i pograjcie prywatnie w jakieś sesje rpg czy co tam lubicie. Oczywiście nie hejtuje 2238 ale takie jest moje zdanie, wole np zrobić sobie sesje z kumplami na privie niż grać tutaj, bo jak co nie ma nic innego do roboty oprócz hinkleya, tc i kampienia na noobów. Eeeee, a crafting i jaskinie 24h jeszcze, ot wszystko.

manero

• FO:Reloaded
« Reply #63 on: September 24, 2012, 02:41:07 pm »

...nie ma nic innego do roboty oprócz hinkleya, tc i kampienia na noobów. Eeeee, a crafting i jaskinie 24h jeszcze, ot wszystko.

Czy kiedyś w tej grze było można zrobić coś więcej? Poza tym twoja krytyka brzmi raczej jak reklama:

"hinkleya, tc i kampienia na noobów" - rozbudowane i nieograniczone pvp

"crafting i jaskinie 24h" - rozbudowany system craftu i baz

;D
« Reply #64 on: September 24, 2012, 03:24:03 pm »

Czy kiedyś w tej grze było można zrobić coś więcej? Poza tym twoja krytyka brzmi raczej jak reklama:

"hinkleya, tc i kampienia na noobów" - rozbudowane i nieograniczone pvp

Zajebiste tak nieograniczone że szok.

"crafting i jaskinie 24h" - rozbudowany system craftu i baz

Z craftingiem Kerura nie ma szans. Kerur też miał pomysł na baze!

Poza tym twoja krytyka brzmi raczej jak reklama

Reklama czego? W życiu bym tego nie zareklamował aby co? Zrazić ludzi do tej gry? Pogra taki dzień, odinstaluje i będzie płakał na forach jak ta gra jest zła, jak zjebany jest fallout online bo w końcu jest tylko jeden serwer.
« Reply #65 on: September 24, 2012, 03:40:07 pm »

Wiesz co nie chce cie zniechęcać ale do serwera 2238 raczej nie opłaca się wracać. Lepiej popykaj sobie na jakimś innym, albo załóż własny, skołuj ekipe i pograjcie prywatnie w jakieś sesje rpg czy co tam lubicie. Oczywiście nie hejtuje 2238 ale takie jest moje zdanie, wole np zrobić sobie sesje z kumplami na privie niż grać tutaj, bo jak co nie ma nic innego do roboty oprócz hinkleya, tc i kampienia na noobów. Eeeee, a crafting i jaskinie 24h jeszcze, ot wszystko.
A to są inne?  Z resztą  nie wiem czy w ogole pogram, musze skołówać  master i critter  dat (bo grę oczywiscie mam w innym mieście :l)
« Reply #66 on: September 24, 2012, 06:38:11 pm »

A to są inne?

Tak są, tylko przecietny gracz nie zdaje sobie sprawy i myśli, że fonline konczy się na 2238 :D Dobra koniec spamu, od spamu jest mleko i ciastko.
« Reply #67 on: September 25, 2012, 10:32:09 am »

Hej wszystkim, wracam do gry pod dłuzszej przerwie i juz czuje jak ta gra mnie wkreca :D:D:D:D:D:D:D:D

Grizzan

• Trollz0r
« Reply #68 on: September 26, 2012, 05:29:39 pm »

Hej wszystkim, wracam do gry pod dłuzszej przerwie i juz czuje jak ta gra mnie wkreca :D:D:D:D:D:D:D:D
fajnie ze wkreca cie zebranie o kapsle i inne gowna w ncr
« Reply #69 on: September 27, 2012, 08:35:55 am »

Gra jest super, daje nieograniczone możliwości dla każdego rasowego nolife.
« Reply #70 on: December 20, 2012, 03:27:30 pm »

czyli co dalej nic sie nie zmienilo na lepsze? szkoda, bo gralo sie zajebiscie dopoki lexx i ten pojebany isual nie zaczeli rozpieprzac fo od srodka. ale przynajmniej zostal wichura i jakze wspanialy nolifeowy pomysl. zresztą co tu duzo gadac, jak mowilem ze bedzie gorzej to byly do mnie pretensje. wszystko bylo wporzo dopoki debile ich pokroju nie zaczeli mieszac, a teraz? jest sie czym zachwycac poza sierocincem?  ;D

Wichura

• High-Tech Troll
« Reply #71 on: December 20, 2012, 03:57:12 pm »

Ja nie gram jakoś od wiosny na 2238, przestałem jak były te śmieszne rollbacki co godzinę. Większość Sierocińca wyłożyła lachę i nie gra, jakieś niedobitki jeszcze pętają się po serwerze z braku lepszego zajęcia.
Fajnie, że wróciłeś pysiu, porejdżujmy o jakąś pierdołę :>
Nie biegaj za stadem.

kompreSor

• FOnline 3
« Reply #72 on: December 21, 2012, 01:28:39 pm »

Ja nie gram jakoś od wiosny na 2238, przestałem jak były te śmieszne rollbacki co godzinę. Większość Sierocińca wyłożyła lachę i nie gra, jakieś niedobitki jeszcze pętają się po serwerze z braku lepszego zajęcia.
Fajnie, że wróciłeś pysiu, porejdżujmy o jakąś pierdołę :>
Wichura, szukamy ekipy, chcesz z nami poPeKować w reno?

Wichura

• High-Tech Troll
« Reply #73 on: December 21, 2012, 02:18:53 pm »

no jacha he he iks de

Nie.
Nie biegaj za stadem.

kompreSor

• FOnline 3
« Reply #74 on: December 21, 2012, 03:54:03 pm »

ale ja serio, chce grać z takim doświadczonym playerem, przecież ty z laser rifla seriami umiesz.
Pages: 1 ... 3 4 [5] 6

Page created in 0.105 seconds with 21 queries.